2777
2789

من بلد نیستم اما مامانم درست میکنه دیدم گه گوشت چرخ کردوه یه سری موادو قاطی میکنه بعد با دستش ورز میده

بعد تو تابه پهنش میکنه میپزه

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز بزن بعد گوشت با انواع ادویه ها مثل ادویه گوشت، زنجبیل، پابریکا، فلفل سیاه، گل زعفرون، نمک، زردچوبه و‌ حریره سیر. بعدم توی تابه روش کره طلایی لادن بذار یا کلا کره طلایی محشر میشه آخرشم گوجه بچین روش

گوشت پیاز نمک و فلفل زدچوبه رو خوب ورز بده بعد اندهزه یه نارنگی بردار تو دست حالت بده سرخ کن.بعد که هر دو طرف سرخ شد گوجه حلقه کن بریز.بعد روشو یه کم آبو رب درست کن زیرش کن کن درشو بذار.آبش کشیده شد آمادست

پیاز رو رنده کن بعد با گوشت چرخ کرده و زردچوبه و نمک و یه قاشق چایخوری زعفرون قاطی کن و خوب ورز بده. بذار استراحت کنه تو یخچال به مدت دو ساعت.بعدا یا پهن کن تو تابه و برش بده یا اینکه به دستت آب بزن و شکل بده و بذار توتابه. 

من روغن هم یکی دو قاشق میریزم تو تابه و درشو نمیذارم ،چون گوشت  جمع میشه زیاد .

بعد که یه طرفش سرخ شد برگردون اونیکی طرفشم سرخ بشه ،گوجه هارم سرخ کن کنارش 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....