2777
2789
چ جوری‌درست میکنی آشپز جان ب ماهم یاد بده

دستور اولیه رو که همه بلدن

ولی من اب خیلی کم میریزم بیشتر مبذارم بخار پز بشه با حرارت خیلی کم و زمان زیاد

فلفل دلمه ای و هویج و ذرت دون شده و برگ کرفس خورد شده که باعث گرفته شدن بوی مرغ و تازه موندش میشه

برای اینکه بوی مرغ از بین بره با چند پر پیاز و به حبه سیر میذارم بحوشه اخر  سر درشون میارم

برای ادویه هم که همون پودر سیر نمک  فلفل زرد جوبه

بعد از ریختن سس یکمم زعفران اخرش که میخوام خاموش کنم میریزم برای ترش شدنش هم از  اب لیموی تازه استفاده میکنم

در ضمن رب هم زیاد میزنم😋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوس دارم فک کردم از خودم دراوردم😅

نه هست تو خمه خونه ها از اینمدل غذاها😂

من سرخ که کردم همشو گاهی بدون قاطی کردن سرو میکنم سیب زمینی ها یه طرف دیس،کدوها طرف دیگه 

اما گاهی هم کدو رو از بالا برش میدم بصورت دایره و سیبزمیمی ها رو معکبی خرد میکنم و همچنین گوجه هارو وبعد از سرخ شدن قاطی میکنم و میارم سر سفره

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
شوهرم اززرشک پلوبامرغ بدش میاد..میگه جوری دیگه بپز...خورشتی شودوستذنداره

ریش ریش کن بعد از پخت و با سیبزمینی سرخ کرده و رب و زردچوبه  و اگر دوست داشتین پیاز سرخ شده قاطی کن 

یا لوبیا پلو با مرغ ریش ریش شده 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
شوهرم اززرشک پلوبامرغ بدش میاد..میگه جوری دیگه بپز...خورشتی شودوستذنداره

عزیزم مرغو ابپز کن با ی پیاز و نمک و فلفل خرد کن هویجم خلالی نازک کن بارنده تفت بده قشنگ مرغارو بریز زعفدان بریز یکم زرشک بریز بعد اب مرغو ک غلیظ شده بریز اینارو لابلای پلو د م کن عالیه

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

شمام ک هویجی😐 ببخشیدا محض خنده گفتم😅

😅😅واعیی راست گفتی 

من الان بخاطر امتحانام درطت نمیکنم چون نهایی هست 

ولی بیشتر وقتا خودم درست میکنم مهمونن بیاد غذا کلا با منه . چون عادت کردیم دیگه دیر میخوریم 

نه هست تو خمه خونه ها از اینمدل غذاها😂 من سرخ که کردم همشو گاهی بدون قاطی کردن سرو میکنم سیب زمینی ...

منکه نمیتونم سرخ کنم بخاطر شوهرم فقط همه رو گردالی خورد میکنم و ردیف ردیف رو هم میچینم وقتی پخت یکم پیاز داغ و ادویه ها ک دوس دارم روش میریزم و میخوریم.نوش جانت عزیزم روش شما روهم امتحان‌میکنم❤

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
عزیزدل کاش کمکش کنی تو آشپزی تا زودتر آماده بشه مامانت هم اذیت نشه قشنگم

چش 😊اخه عادتمونه دیگه غذا دیر درست میکنیم من خودم این یک ماه رو درست نکردم چون امتحان نهایی دارم صب تا شب درس نیخونم .ولی مهمون بیاد یا کلا بیکار باشم هنیشه غذا درست میکنم غذاهای جور واجور 😊