چقدر روی اجاره هاتون گزاشتن امیدی به خانه دار شدن دارید وضع زندگیتون چطوره خودم اجاره هستم شوهرم کارگره یه پراید پکیده داریم دوتا سکه هم داشتم که با پول وام خریده بودم 10 ملیون ضرر کردم که فروختم گزاشتم بانک دوباره از روش وام بگیریم نمیدونم چرا اینقدر بدشانسم نمیدونم من تنهام یا کسی هم هست مثل من باشه پول یه ماشین خوب دادم اما نبردم کارشناسی وماشین تصادفی از آب در اومد شوهرم همه چیز از سر خودش باز میکنه خیلی غمگینم خیلی غصه دارم بخاطر همه ای ن ضرر ها امید وارم هیچ کس مثل من نباشه
6ر چقدر سعی میکنم خوب باشم هرچقدر سعی میکنم اما نمیشه مثلا من سکه هام را فروختم 20 و400 الان شد 22 تومن این انصافه در عرض دوروز میخواستم گوشی بخرم که گرون شد ای خدا من چه گناهی کردم چرا آخه چرا
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
عزیزم الان به جز یه درصد کمی که هر روز داره به سرمایه شون اضافه میشه بقیه واقعا داریم دست و پا میزنیم اینو مطمین باش زندگی هیچ کدوممون به کیفیت قبل نیست
منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست... اسکاچ سایت هستم❤
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
بخدا همه همینن ناراحت نباش خدالعنت کنه باعث وبانیشو مردمو بدبخت کردن
آخه چرا این همه بد شانسی اگه اون روز هم سکه این قیمت بود منم الان میرفتم بازار خرید میکردم به خدا به قطعه پنیر تو خونم نیست دیگه نمیتونم دیگه طاقت این همه بد بیاری را ندارم
من و همسرم کار میکنیم بچه نداریم اوضاع معمولی داریم خداروشکر میکنم ناشکری نمیکنم ولی عزیزجان مطمن باش بد از هر سختی اتفاق های خوبی میوفته همه مثل همیم منم مستأجر امسال 1500 اجارمون شده چاره ندارم باید زندگی کنیم عزیزم
میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم.... 💚 میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️