2777
2789
عنوان

خستم 🥲

102 بازدید | 2 پست

از ابتدایی تا راهنمایی باهم دوست بودیم خیلی باهم خوب بودیم الان اول دبیرستانم تقریبا دوسال پیش تصادف میکنه و میمیره اونم بهترین دوستم . هیچکس نیست که درکم کنه هیچکس همه ازین که گریه میکنم و افسردگی دارم تحقیرم میکنن کل اون دوسال رو افت تحصیلی داشتم ولی هیچکس براش مهم نبود یجورایی اضافیم :) ازینکه دنبال علاقمم ازینکه به نوشتن کتاب و هنر علاقه دارم تحقیر میشم . دیگه توان ادامه دادن ندارم

طلاق خون از رگ

تحقیرت میکنن چون درحد توان و شعور تو نیستن انقدر بنویس که یک نویسنده بزرگ بشی و بیان التماست کنن امضا بشون بدی 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

پارسا پیروزفر ببین و از رفتارهاش و انتخاباش درس بگیر زندگیش بخون هیچ وقت مصاحبه نکرد و دیگران براش مهم نبودن دنبال علاقش رفت و الان بزرگترین و با احترام ترین هنرمند ایران شد بدون توجه به عرعر اطرافیان از ادمای این چنیتی درس بگیر 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید