2777
2789
چیا مثلا جناب

دادخواست ، اسناد و مدارک و مستندات ، لایحه طرف مقابل 

میبایست موضوع رسیدگی و روند پرونده تون مشخص بشه

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا خیرتون بده کمکش کنید💗

سلامت باشید ، حتماً

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟
دادخواست ، اسناد و مدارک و مستندات ، لایحه طرف مقابل  میبایست موضوع رسیدگی و روند پرونده تون م ...

این دوستم میگ هیچی مدارک ندارن بجز شماره پرونده ای ک شکایت کردن 

و اینک میگ زمین کشاورزی از پدربزرگشون هست که خانواده پدری هرکدوم قسمت کردن و عموهاش ب اینا نمیدن اینام شکایت کردن که زمین رو تقسیم نکردن 

حالا الان خود دادگاه میخواد قانونی وارد کار بشه و تقسیم کنه 

اینام یه دفاعیه میخوان 

این دوستم میگ هیچی مدارک ندارن بجز شماره پرونده ای ک شکایت کردن  و اینک میگ زمین کشاورزی از پد ...

دوست عزیز، مگه نمیگید شکایت کردن دوستتون ؟ 

همون شکوائیه رو بفرستید

نمی تونید کمکشون کنید؟

بدون مدارک خیر‌ متاسفانه

دوست شما خوانده دعوا هستن نه خواهان ، تا زمانیکه ادعا و مستندات خواهان رو نبینم نمیتونم دفاعیه مناسب تنظیم کنم

بدون مدارک خیر‌ متاسفانه دوست شما خوانده دعوا هستن نه خواهان ، تا زمانیکه ادعا و مستندات خواهان رو ...

خواهان ارث هستن ارثی ک حقشونه و بهشون ندادن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز