2777
2789
چیا مثلا جناب

دادخواست ، اسناد و مدارک و مستندات ، لایحه طرف مقابل 

میبایست موضوع رسیدگی و روند پرونده تون مشخص بشه

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا خیرتون بده کمکش کنید💗

سلامت باشید ، حتماً

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟
دادخواست ، اسناد و مدارک و مستندات ، لایحه طرف مقابل  میبایست موضوع رسیدگی و روند پرونده تون م ...

این دوستم میگ هیچی مدارک ندارن بجز شماره پرونده ای ک شکایت کردن 

و اینک میگ زمین کشاورزی از پدربزرگشون هست که خانواده پدری هرکدوم قسمت کردن و عموهاش ب اینا نمیدن اینام شکایت کردن که زمین رو تقسیم نکردن 

حالا الان خود دادگاه میخواد قانونی وارد کار بشه و تقسیم کنه 

اینام یه دفاعیه میخوان 

این دوستم میگ هیچی مدارک ندارن بجز شماره پرونده ای ک شکایت کردن  و اینک میگ زمین کشاورزی از پد ...

دوست عزیز، مگه نمیگید شکایت کردن دوستتون ؟ 

همون شکوائیه رو بفرستید

نمی تونید کمکشون کنید؟

بدون مدارک خیر‌ متاسفانه

دوست شما خوانده دعوا هستن نه خواهان ، تا زمانیکه ادعا و مستندات خواهان رو نبینم نمیتونم دفاعیه مناسب تنظیم کنم