2777
2789
عنوان

بقایا سقط جنین

165 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من دوماهو خورده ایه سقط کردم .بقایا دارم دکتر گفته باید کورتاژ شم . راهی نمیشناسید شما دفع بشه ؟ سه روز دارم داروهای گیاهی میخورم اما خونریزیم شدید نشده هنوز . لطفا کمک کنید چی بخورم .؟؟؟؟

با دیوار دست دوستی داده ام! لال است ! ولی خنجر نمیزند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چیزی نمی‌دونم عزیزم ولی ایشالله ک مشکلت حل بشه وخدا دامنت وسبز کنه

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
نمیدونم چکار کنم خسته شدم واقعا ‌ بقایامم زیاده . 

خوعزیزم چرا کورتاژ نمیکنی؟

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

من بیست و شش هفته زایمان کردم .بعددکترم گفت باید یه سونو بدی.وقتی سونومودید گفت ی لخته خونه که خودش دفع میشه

من بیست و شش هفته زایمان کردم .بعددکترم گفت باید یه سونو بدی.وقتی سونومودید گفت ی لخته خونه که خودش ...

نمیخوام فعلا کورتاژ کنم . بقایا از سقطم اره لخته خون  چسبیده به دیوار رحم 

با دیوار دست دوستی داده ام! لال است ! ولی خنجر نمیزند...
نمیخوام فعلا کورتاژ کنم . بقایا از سقطم اره لخته خون  چسبیده به دیوار رحم

زن دایی من بچه هشت ماهش مرد توشکمش بعدم ک بدنیا اومد کورتاژش کردن بعداز دوسال باردارشد