2777
2789

سلام خانومایی عزیز من این تایپیکا فقط برای رضایی خدا زدم ، چون خودم مشکل ناباروری داشتم وخیلی زجر کشیدم وخیلی حرف وحدیث شنیدم، من وقتی به سن بلوغ رسیدم شش ماه یه بار پریود میشدم وگاهی هم با دارو پریود میشدم، و وقتی که ازدواج کردم با نازایی مواجه شدم وتحت درمان قرار گرفتم که بچه اولما با امپول hcg باردار شدم ، بعد از اون دیگه باردار نشدم وپریودمم هم نا منظم وگاهی سالی یه بار پریود میشدم ، وبرای نازایی کلی حرف وحدیث شنیدم وشوهرمم دیگه زیر بار مخارج درمانم نمیرفت چون مخارجش سنگین بود ودوبارهم که رفتم برا درمان نتیجه نگرفتم پس تصمیم گرفتم با طب اسلامی خودما درمان کنم که الان براتون به ترتیب مینوسم۱- شروع به پیاز درمانی کردم به این طریق که از روز پنجم پریودم ، نیم ساعت قبل از نهار وشام ،یه دونه پیاز زرد متوسط را چهار قاج میکردم وداخل دو لیوان اب به مدت ده دقیقه میجوشوندم بعد که خنک میشد از صافی رد میکردم واب پیازا میخوردم وده دقیقه بعد نهار وشام میخوردم واین کارا بمدت پونزده روز انجام میدادم بعد دیگه نمیخوردم تا پریود میشدم وبعد دوباره از روز پنجم  پریود شروع می کردم به خوردن اب پیاز ومن تا شش ماه انجام دادم ولی تو دستورش گفته سه ماه ومن با این روش بدون دارو پریود میشدم۲- روزی یه قاشق چایخوری رازیانه پودر شده میریختم داخل اب جوش وبعد یه ربع میخوردم ۳- بعد نهار وشام یه قاشق زنجبیل پودر شده میریختم داخل اب جوش وبعد یه ربع میخوردم۴- بمدت هفت روز  یه قاشق چایخوری اسپندا سنگ شور میکردم وبا یه لیوان قورت میدادم من با این چها روش به کل تنبلی تخمدونم درمان شد وپریودم کاملا منظم وسر وقت بود ولی با داشتن پریود منظم دیدم باردار نمیشم که اتفاقی رفتم پیش یه دعانویس وگفت که چله داری وباید چله بری کنی وبرام چله بری کرد وخدا راشکر با دو ماه باردار شدم، امیدوارم کسانی که این مشکل دارن مشکلشون حل بشه وخداوند دامنشون سبز کنه، خواهشا برا عاقبت بخیری من وبچه هام سه تا صلوات لطف کنین، التماس دعا، سوالی داشتین در خدمتم

من دوبار جله بری کردم ولی بی نتیجه بود

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

خداراشکر ک مشکلتون حل شد

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی دارم. پریودام خوبه نهایت دو س روز تاخیر داره. اما صورتم جوش های فجیعی میزنه و موهای زائدمم ...

این روسا همش طبیعی وبی ضرره انجام بده انشالله نتیجه میبینی

انشالله که نی نیت سالم و صالح باشه 

منم تنبلی دارم درصورتی ک هرماه پریود میشم پرررررمو هستم خیییلی موهای زائد دارم حتی دور سینم یکی گفت هدرمونا مردونت بالا هستن یکی گفت پلی کیستی هر کدومشون چیزی میگن 

برام قرص سیپروکمپاند و اسپرونولاکتون نوشت گفت سه ماه مصزف کن بسته دوم سیپرو هست یه ماه خورده ای دیگه مونده موهام حس میکنم کمتر شدن 

دوست ندارم دارو شیمیایی بخورم 

بنظرتون این روش شروع کنم بعد داروها 

چون حتی لیزرم رفتم موها زائدم برگشتن 

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍
عزیزم چطور برات چله بری کرد

یکی با نخ ابریشم

یکی با آب چله

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
من تنبلی دارم. پریودام خوبه نهایت دو س روز تاخیر داره. اما صورتم جوش های فجیعی میزنه و موهای زائدمم ...

این روشا همش طبیعی وبی ضرره انجام بده انشالله نتیجه میگیری

چ جالب ممنون از تاپبک زیبا

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

انشالله که نی نیت سالم و صالح باشه  منم تنبلی دارم درصورتی ک هرماه پریود میشم پرررررمو ه ...

ممنون عزیزم انشالله دامنت به حق امان حسین سبز بشه، این روشها طبیعی هستن من نمیتونم بگم حتما انجام بدین ولی من با این روشها کلا درمان شدم