قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگر دم گذاشتی نصف لیوان آب بریز اولش یکم شعله رو زیاد کن بخار بیفته تو قابلمه حدوده 3 دقیقه/ بعد زیرش رو کم کن/ نیمس اعت دیگه چک کن باز هم نپخته بود باز آب بریز از بغلهای قابلمه
حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
کاری نداره که ..وقتی ابشو کشید تست کن ببین کامل پخته یا نه. لازم باشه اب بریز ..همیشه قبل از پخت برنجو اول تو آب داغ تقریبا ب مدت یه ربع بدون نمک خیس کن
خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃
راستی برنج رو هم وقتی دم میگذارید حتما با دم قاشق چند تا سوراخ بزنید که بخار بالا بیاد و برنج یک دست از زیر دم بکشه. یعنی زیرش شفته نشه روی برنج خشک و نیم پز
حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم