2777
2789

کته گذاشتم، اب برنج تموم شد (مرحله ای که باید در قابلمه رو بزاریم)

ولی هنوز خیلی خام بود، یکم دیگه اب ریختم و الان از اون حالت خامی دراومد

ولی باز زیر دندون یکم سفته، اصطلاحا زنده ست

الان در قابلمه رو گذاشتم، درست میشه یا باید اب میریختم بازم ؟

آب بریز بزار دم بکشه

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دم نذاشتی دوباره آب بریز

اگر دم گذاشتی نصف لیوان آب بریز اولش یکم شعله رو زیاد کن بخار بیفته تو قابلمه حدوده 3 دقیقه/ بعد زیرش رو کم کن/ نیمس اعت دیگه چک کن باز هم نپخته بود باز آب بریز از بغلهای قابلمه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

کاری نداره که ..وقتی ابشو کشید تست کن ببین کامل پخته یا نه. لازم باشه اب بریز ..همیشه قبل از پخت برنجو اول تو آب داغ تقریبا ب مدت یه ربع بدون نمک خیس کن 

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃

راستی برنج رو هم وقتی دم میگذارید حتما با دم قاشق چند تا سوراخ بزنید که بخار بالا بیاد و برنج یک دست از زیر دم بکشه. یعنی زیرش شفته نشه روی برنج خشک و نیم پز

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم