2777
2789

من زیر بغلم خیلی تیره بود ولی الان یک ماهه ک از این ترکیب استفاده میکنم و زیر بغلم ایینه شده خیلی خوشحالم یک عدد لیموترش رو اول یکم با دست فشار بدید بعد نصف کنید و ب زیر بغلتون بکشید تا زیر بغلتون ضد عفونی بشه بعد داخت یک پیاله

یک قاشق چایخوری جوش شیرین

نصف ق.چ زردچوبه

یک ق.چ آب لیموی تازه

نصف ق.چ آب

اینارو ترکیب کنید و ب مدت بیست دقیقه بزنید ب زیر بغلتونبعد بشورید این کارو هر روز ب مدت یکماه انجام بدید خانوما فوق العادس منکه خیلی راضیم دیدم اینجا خانوما خیلی از سیاهی رنج میبرن و واقعا منیکه این دردو داشتم میدونم چقدر زجر آورو خجالت آوره حتی روت نمیشه جلو شوهرت ی تاپ بپوشی خانومایی ک استفاده کردین و جواب گرفتین بیاید بگین تا بقیه هم اطمینان کنن و استفاده کنند ایشاله کجواب بگیرن و

و یک نکته دیگه حتما قبل از اینکه شروع کردید یک عکس بگیرین و بعد یک ماهم یک عکس دیگه تا تغییرشو و ایینه سدنشو قشنگ حس کنید.

بچه ها پروسه اش طولانیه باید صبر داشته باشین و ناامید نشید .

برای ارنج و زانو هم بدرک میخوره؟🥺

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایه جاهایی دیگ‌م میشه استفاده کرد؟

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕