2777
2789
عنوان

مامانم میگه من کادوهای عروسی بهتون نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینایی که میگین درسته اما چطوری بگم که نه شوهرم ناراحت شه نه مامانم دلش بکشنه

دوتا راه داری

یکی اینکه مادرت هزینه مهموناشونو حساب کنن و مشترک عروسی بگیرید و کادوهای سمت شما بره تو جیب مامانتون. 

یکی اینکه کلش رو داماد بگیره و کادوها مستقیم بره تو جیب شما. 

ناراحتی هم پیش نمیاد. دیگه رسم و رسوم هم رو که میدونید

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
همه اینایی که میگین درسته اما چطوری بگم که نه شوهرم ناراحت شه نه مامانم دلش بکشنه

باید مادرت رو قانع کنی و با پدرت حرف بزنی . در حد یه بحث کوچیک با مادرت که بفهمه با این حرکتت ابروی شما پیش همسرت و خونوادش میره .

میدونم خودخواهیه شکوندن دل مادر ... ولی یادت باشه تو الان داری پی و زیربنای یک عمر زندگی رو میریزی و در طول زندگیت اگر بخوای زندگی پایداری داشته باشی ، کلییییی ازین دعواها چه با خونواده خودت چه با خونواده همسرت خواهی داشت ،که دخالت نکنن تو زندگیتون . 

الان یه ذره دل مادرت میشکنه اما کل خونوادت میفهمن که تو زندگی تو و همسرت نباید دخالت کنن.

الان میگی این داره‌چرت میگه . میدونم درکت میکنم.منم تو عقد میگفتم این حرفا چرته . ولی وقتی ازدواج کردم دیدم نه واقعیته و عمده کسایی هستن که با کوچک ترین کار ها اجازه دخالت به دیگران دادن و زندگیشون پاچید

لطفا دیگ توهین نکنید

توهین نیست

من خطابم با شما نبود

با اون بنده خدا که در مورد بستگانش ن بود

چه بخوایم چه نخوایم این کار یه جور دزدیه

این میشه اختلاس خانوادگی

به طور کلی مردم وقتی هدیه میدن هدیه رو به قصد عروس و داماد میدن. این هدیه مال عروس و داماد و تصرف عدوانی جایز نیست

مثلا دایی داماد بیاد به خاطر داماد سکه بده این سکه برای داماد هست و حتی پدر مادرش نمیتونن به زور اون سکه رو بگیرن

توهین نیست من خطابم با شما نبود با اون بنده خدا که در مورد بستگانش ن بود چه بخوایم چه نخوایم این ...

حالا شوباش بوده دیگ مگ چیشده

عوضش پدرمادرعروس هم جهازی ک وظیفشون نبوده رو دادن

براعروسی منم کادویی که فامیلایی خودم آوردن مادرم جمع کردبراخودش

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

منم قراره دوتا جشن جدا داشته باشم طرف خودم بابام میگیره طرف شوهرم خودشون میگیرن 

اتفاقا بامادرشوهرم حرف میزدم بحثش پیش اومد گفت همه کادوهای عروسی که ما بگیریم برای شماست من گفتم هرجور که شما راحتین ولی من از مامانم یه قرونم نمیگیرم هرچی خرج کرده باشه حساب کنه اگه چیزی موند میگیرم یعنی اصلا روم‌نمیشه بگیرم بنده خدا انقدر خرج کنه جهیزیه و جشن عروسی بگیره بعد یه چیزی ام بگیرم ازش عمرا...

هرکسی بخواد به من سرکوفت بزنه قبلش دمشو قیچی میکنم شوهرو مادرشوهر هم فرق نمیکنه

سعی کن محکم باشی

حالا شوباش بوده دیگ مگ چیشده عوضش پدرمادرعروس هم جهازی ک وظیفشون نبوده رو دادن

من فقط حکم شرعی رو گفتم

چون در بستگان ما هم بود مثلا خاله عروس هدیه داده به عروس و داماد ولی بعدش مادر داماد برداشته برا خودش 😑

در صورتی که عروس و داماد اصلا راضی نبودن

ما که فرقی نمیکنه کی خرج کنه کل کادوهارو میدیم به عروسو داماد 

بابام مراسم عقد خوبی واسم گرفت کادوهایی که جمع شد داد به خودم رفتم طلا خریدم

عروسی هم پدرشوهرم گرفت با هزینه خودش بازم کادو هارو دادن به خودمون  دیگه اول زندگیه انقدر حساب کتاب نداره 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را...