2777
2789
عنوان

بیاید بیاید دیجی کالا

135 بازدید | 13 پست

سلام ازتون خاهش میکنم میدونید جواب بدید

براتون صلوات میفرستم

انشاالله عاقبت بخیر بشید

دیجی کالا

من چند تا چیز میخام سفارش بدم ایا رایگانه ارسالش ؟

ایا همه رو باهم میارن؟

من توی استان تهران هستم چقد طول میکشه بیارن؟

خودم زمانش رو انتخاب کنم دقیقا همون روز میارن ؟

ساعت مشخصی هم دارن؟

پنجشنبه جمعه هستن؟

دم در کارت میکشن؟

یا باید کارت به کارت کنیم 

نمیشه بدن اداره پست ما از اونجا بگیریم؟

اگه خونه نباشیم کجا میبرن؟

ببخشید ازیتتون میکنم مرسی که جواب میدین

چرا میشه دم محل پول بدی اگ خریدت بالای 300 باشه رایگانه بله همرو باهم میارن

پستو نمیدونم 

اره همون روزی ک خاستی میارن دیگ ساعت هست دیگ بین 9 تا12 مثلا 

وزن اولیه 44😐هدف اول 47😅هدف دوم 50😍من میتونم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اپ شو برای تحویل درب منزل بریز اگ پرداخت مخای کنی..گزینه ای انتخاب کن دم منزل کارت بکشی..تاریخی ک بیاد رو خدت انتخاب میکنی...وقتی مخای سفارشو تکمیل کنی هزینع پستم مینویسع برحسب حجم و وزن

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

ارسال اولت هزینه ارسال نداره

پرداختم بنظرم باید با کارت باشه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
از سیصد هزار به بالا هزینه حمل نداره سر روز وساعت مشخص میارن  تصویه نقدی در خونه هم دارن  ...

مطمئنی نقدی هم میشه؟ 

مگ فق کارت نمیشه کشید؟!

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

ارسالش اگه بالای ۳۰۰ تومن خرید کنی رایگانه وگرنه ی مبلغی بابت پست میگیره

ارسالش معمولا یک تا دو هفته کاری هستش برای ما که تا حالا زمان دقیقی ارسال نکردن

اداره پست شهرتون براتون میاره به همون ادرسی که دادین

مبلغش همون موقع خرید باید پرداخت بشه بصورت اینترنتی توی مراحل خرید

اگه خونه نباشید باید از اداره پست پیگیری کنید برمیگردونن اونجا

خدایا شکرت