2777
2789
عنوان

قطع مصرف امپول انوکساپارین

11806 بازدید | 35 پست

سلام من هفته ۲۸ بارداری هستم به خاطر غلظت خون آسپرین و انوکساپارین مصرف میکردم به دلیل جفت سرراهی و بارداری پر خطر رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت از فردا دیگه انوکساپارین نزن خیلی نگرانم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید

خدایا به داده و نداده ات شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم انوکساپارین مصرف کردین؟

آره الان هفته ۱۷هستم از روز اول دارم استفاده میکنم 

لطفا واسه سالم بغل گرفتن نی نیم صلوات بفرستین بارداری قبلیم ناموفق بود دعا کنید اینو بسلامت بغل بگیرم❤

دکتر ب منم انوکساپارین  و آسپیرین داده.چون سابقه سقط داشتم. آمپول رو گفت تا آخر سه ماهگی بزنم.

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....
آره الان هفته ۱۷هستم از روز اول دارم استفاده میکنم 

منم از اول بارداری میزدم به خاطر جفت سرراهی کامل رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت نیاز نیست از فردا نزن

منم از اول بارداری میزدم به خاطر جفت سرراهی کامل رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت نیاز نیست از فردا نزن

دکترت کیه؟ چرا به دکتر خودت اعتماد نداری؟

لطفا واسه سالم بغل گرفتن نی نیم صلوات بفرستین بارداری قبلیم ناموفق بود دعا کنید اینو بسلامت بغل بگیرم❤
دکتر ب منم انوکساپارین  و آسپیرین داده.چون سابقه سقط داشتم. آمپول رو گفت تا آخر سه ماهگی بزنم.

منم سابقه سقط دارم دکتر قبلی گفته بود تا پایان بارداری بزن این گفت از فردا نزن دارم از نگرانی میمیرم

منم سابقه سقط دارم دکتر قبلی گفته بود تا پایان بارداری بزن این گفت از فردا نزن دارم از نگرانی میمیرم

بنظرم قطعش نکن،تا الان رشد بچت خوب بوده؟

دکترت کیه؟ چرا به دکتر خودت اعتماد نداری؟

دکتر خودم مطبش یه ماهه بسته است منم رفتم پیش یه دکتر دیگه اونم گفت معرفی داد برای این دکتر گفت جفت پایینه احتمال خونریزی هست بهتره زیر نظر دکتر سیمین تقوی باشی تو تبریز

اره وضعیت بچه خوبه فقط جفت خیلی پایینه

از چند هفته فهمیدی جفتت پایینه؟خب استراحت کاملا مطلق باش