2777
2789

وقت همگي بخير

من خودم 19سالمه و تا الان مادرم راجب مساعل جنسي با من حرف نزده حتي مادر من راجب پريودي قبل ازينکه پريو بشم با من حرف نزده بود و من خودم اطلعات از ايمور اونور داشتم

ممکنه بعضيا تاکيد کنن که ن اصلا نبايد به مجرد ها گفت ميخاستم بگم عزيزان ما توي عصر ارتباطات زندگي ميکنيم حتي اگه شما به فرزندتون نگيد اون باسرچ گوگلو تلگرامو اينور اونور اطلعاتي بدست مياره که ممکنه حتي علط باشه توي مدرسه يا جاهاي ديگه دوستاي بچتون راجب مساعل بهش اطلعات درست يا غلط ميدن که حتي ممکنه به راه غلط کشيده بشن پس بنظرم بهتره پدر يا مادر به فرزندشون اين مساعلو بگه و راه درست کنترل نياز هاي جسميش رو بگه  چون حتي اگه هيچکس به فرزند شما نگه اون نيازو در بدنش سرکوب(با کنترل فرق داره) يا پاسخ غلط بده براش خيل ضرر داره

الان تنها هدفم تو زندگی اینه بصورت واقعی شاد باشم

ب ما نگفتن😑

ولی خودمون تو مدرسه و از دوستا کلی اطلاعات کسب کردیم در سطح مشاوره دادن حتی😂😐✌

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
ب ما نگفتن😑 ولی خودمون تو مدرسه و از دوستا کلی اطلاعتت کسب کردیم در سطح مشاوره دادن حتی😂😐✌

اره منم همين ولي ممکن بود اطلاعات غلط بگيريم و بريم ته چاه:|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم

اولا که تو مدرسه چه بخای چه نخای میفهمی

اما از یه سنی مادرا موظفن برا دختراشون توضیح بدن

حالا ارتباط جنسیو از رفیقام میشه فهمید😂😂😂

اما پریودیو موطفن

چونکه ممکنه یهو مثلا تو مدرسه توی لباس زیرت خون ببینیو ندونی چیکار کنی

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
نه عزیزم اولا که تو مدرسه چه بخای چه نخای میفهمی اما از یه سنی مادرا موظفن برا دختراشون توضیح بدن ...

موافقم ولي ممکنه از شانس بد يکي رفيقش ببرتش ته.چاه

منم 19 سالمه 6 سالگی راجب پریودو ابنا فهمیدم بهم توضیح داد 12 سالگی ام راحب مسائل جنسی فهمیدم ولی مامانم بهم توضیح نداد

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
موافقم ولي ممکنه از شانس بد يکي رفيقش ببرتش ته.چاه

خب عزیزم ادم خودش میفهمه دیگه

من خودم اولین بار کلاس هفتم فهمیدم

اونم دوستام داشتن میخندیدن بعد من نمیدونستم چیه

بعدشم تو کتاب علوم کلاس هشتم کمو بیش در موردش هست

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
من به پسرم از 5 سالگی براش در حد فهمش توضیح دادم یه چیزایی رو

اره.خوبه بنظرم ولي بزاريد يکم بزرگتر شه و بعد براش باز کنيد مساعلو چون تو اين سن ممکنه رو روحيش تاثير منفي بزاره 

دوستات متاهلن 😂

نه ولی میدونستن😑

😂😂😂

خب عزیزم ادم خودش میفهمه دیگه من خودم اولین بار کلاس هفتم فهمیدم اونم دوستام داشتن میخندیدن بعد من ...

اره ولي خدايي مشناسم يسريا که سر بازيا و شيظنتاي بچگي به خودشون صدمه زدن

اره ولي خدايي مشناسم يسريا که سر بازيا و شيظنتاي بچگي به خودشون صدمه زدن

اره😑🤞🤞🤞

مام یه بار تو کاسه توالت مدرسمون جنین پیدا شد😑🤞