من خودم 19سالمه و تا الان مادرم راجب مساعل جنسي با من حرف نزده حتي مادر من راجب پريودي قبل ازينکه پريو بشم با من حرف نزده بود و من خودم اطلعات از ايمور اونور داشتم
ممکنه بعضيا تاکيد کنن که ن اصلا نبايد به مجرد ها گفت ميخاستم بگم عزيزان ما توي عصر ارتباطات زندگي ميکنيم حتي اگه شما به فرزندتون نگيد اون باسرچ گوگلو تلگرامو اينور اونور اطلعاتي بدست مياره که ممکنه حتي علط باشه توي مدرسه يا جاهاي ديگه دوستاي بچتون راجب مساعل بهش اطلعات درست يا غلط ميدن که حتي ممکنه به راه غلط کشيده بشن پس بنظرم بهتره پدر يا مادر به فرزندشون اين مساعلو بگه و راه درست کنترل نياز هاي جسميش رو بگه چون حتي اگه هيچکس به فرزند شما نگه اون نيازو در بدنش سرکوب(با کنترل فرق داره) يا پاسخ غلط بده براش خيل ضرر داره
ولی خودمون تو مدرسه و از دوستا کلی اطلاعات کسب کردیم در سطح مشاوره دادن حتی😂😐✌
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چونکه ممکنه یهو مثلا تو مدرسه توی لباس زیرت خون ببینیو ندونی چیکار کنی
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
موافقم ولي ممکنه از شانس بد يکي رفيقش ببرتش ته.چاه
خب عزیزم ادم خودش میفهمه دیگه
من خودم اولین بار کلاس هفتم فهمیدم
اونم دوستام داشتن میخندیدن بعد من نمیدونستم چیه
بعدشم تو کتاب علوم کلاس هشتم کمو بیش در موردش هست
سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
اره ولي خدايي مشناسم يسريا که سر بازيا و شيظنتاي بچگي به خودشون صدمه زدن
اره😑🤞🤞🤞
مام یه بار تو کاسه توالت مدرسمون جنین پیدا شد😑🤞