2777
2789
عنوان

مژه های خیلی بلندم با کاشت ریختن

384 بازدید | 17 پست

مژه هام خیلی خیلی بلندو پر پشت بودن 

هر کی میدید عاشق فرمشون میشد چون تهشون خیلی بلنده چشامو کشیده کرده بود 

میخواستم برم مسافرت گفتم مژه بکارم ک دیگه هی نشینم ریمل بزنم و یکم تنوع باشه 

بعد ۲۰ روز ک خیلی شل شدن ینی با ریموور مخصوص درشون آوردم دیدم ی عالمه مژه بشون چسبیده 😭😭😭😭😭😭

نمیدونید چ حالی دارم حس مرگو دارم 

عکس مژه های  خودمو ک میبینم ی عالمه حسرت میخورم

مثل چی پشیمونم 

خیلی قشنگ بودن😭حالم خیلی بده

بنظرتون رشد میکنن؟

تقویت کننده بزن بهشون یا روغن فدا سرت

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم برای عید و مراسم عقد خواهر شوهرم مژه موقت گزاشتم با اینکه مژه های خودم‌ خیلی خوببود..ولی بعد ازینکه ریمو کردم مژه هام کچل شد...تا آخر عمرم‌هیچ وقت مژه نمیزارم..نگران نباش مژه یکماهه در میاد...اگه می تونی سرمه بکش چشماتو یا تقویت مژه خوب بگیر هر شب بزن.

اگه مژه هات خوب بوده چرا کاشت زدی

من میتونم گریه گمشده رو بشنوم                                        من میتونم حقیقت پنهان رو بشنوم                                              سایه ها مارو صدا میزنن 🥀                                                            من طلوع ترس رو میبینم                                                                اره اما همیشه امیدم پایداره                                                            ما قهرمان هستیم ⚔ قهرمان ها در تاریکترین زمان                      وقتیکه هیچ نوری نیست ولی ما بالاتر میریم💥                             تمام امید و روشنی پنهان شده ولی ما باید زنده بمونیم   

با توجه ب اینکه من یکم مشکل قلبی دارم باورتون میشه حتی قلبم ب درد اومد 😭😭😭😭

فکر کردم خواب میبینم وقتی دیدم مژه هام چسبیدن ب مژه مصنوعیا 

نامزدم خیلی ناراحت شد چون مژه ها مو خیلی دوس داشت