2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 89 پست
اره راست میگی اینم هس

منو شما که پدر و برادر نداریم داماد جماعت از کسی ترس نداره سر زن جماعت هم راحت میشه شیره مالید اینام بلدن شوهر من طوری با مادر من رفتار میکرد که اگر حرفمون میشد مادرم میگفت مقصر منم آنقدر عزیز کرد خودشو.خودشو کرده بود پسر نداشته مامانم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ببخشیدا شما بیخودی خودتو علاف کردی سه شب میره نمیاد اصلا خیانتم نمیکنه بهت همینکه سه شب زنشو ول میکن ...

ععزیزم من که درخواست دادم واسه طلاق اینو گفتم که یعنی از وقتی دوباره برگشتم کارای جدید هم بش اضافه شده بود جا اینکه درست شه

بله واقعا درسته

ببخشید دخالت کردم نمیخوام تو دلت خالی کنم ولی دیدم مثل خودمی پدر نداشتن سخته یعنی پشتیبان نداشتن نمیخوام مثل من بشی مطمعا مادرت دست تنها جهاز بده و..... کلی چیز دیگه بعد اینطوری بشه

ببخش من از اینکه شمارو انقدر ناراحت میکنه حرصم گرفت معذرت میخوام ازت عزیزم اگه منظورمو بد رسوندم

متوجه شدم عزیزم میگم که من برگشتم درست شه موارد جدید اضافه شد لابود مسافرت رفته چون یه روز من نبودم اس داد من میخوام با دوستام برم از تهران بیرون اگر نمیای من برم که بش گفتم من اعصاب خودتو ندارم دوستات پیشکش برو ولی اگر اومدی نبودم صدات در نمیاد ها لابد اونم این فیلمو برام بازی کرد

خدا خودش کمکت کنه انشالله که خلاص بشی 

چونکه اینجوری که تعریف میکنی شوهرت نع بدرد تو نع بدرد هیچ دختر دیگه ای نمیخوره متاسفانه و با عرض پوزش ایشون هرزه تشریف دارن افته و......

خدا خودش کمکت کنه انشالله که خلاص بشی  چونکه اینجوری که تعریف میکنی شوهرت نع بدرد تو نع بدرد ه ...

اره میدونم اونم تو ظاهر یه آدم خیلی خوبببب کسی که همه روش قسم میخوردن فقط بزرگا جاهازم مونده اونم ببرم مشاوره طلاق هم از دادگاه نوبت دادن بدم و تمام 

دختر خوب من طلا فروختم ماشین خرید بعد به نام خودش زد بعد اینو اون سوار میکرد خودم دیدم ۱.۳۰ شب بعد م ...

چه جالبن این انترا زن که سوار میکنن میبینشو میگیم کی بود زن دوستشون بوده .ادم میخاد یه مشت تو کلشون بزنه که خودسون انقد خرن ما رو خر فرص نکنن

خواهرم دیگه هرچی غصه خوردی بسه 

پاشو چرا خودتو عذاب میدی 

فکرش نکن لیاقت تورو نداشته 

اون ریشه نداشته یه آدم هرزه 

وقتی ازدواج می‌کنی دیگه باید هرکثافت کاری بزاری کنار 

پس به خودت برس غصه نخور بازم خداروشکر ک بچه نداری 

فکر خودت باش 

چرا باید غصه همچین کثافتی بخوری ک چی 

می‌دونم زندگی کردین باهم بلاخره 

ولی باور کن اون لیاقت تورو نداشته 

ببخش اعصابم خورد شد

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه