2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 89 پست
از من ک انقدر زرنگه هرچی داره بنام خانوادش فقط یه حقوق داره

دختر خوب من طلا فروختم ماشین خرید بعد به نام خودش زد بعد اینو اون سوار میکرد خودم دیدم ۱.۳۰ شب بعد میگفت نامزد دوستم بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر خوب من طلا فروختم ماشین خرید بعد به نام خودش زد بعد اینو اون سوار میکرد خودم دیدم ۱.۳۰ شب بعد م ...

چه پررو

نمی‌خوام ته دلت رو خالی کنم ولی من شوهرم ۱۳سال سرم شیره می‌مالیدعوض بشو نیستن که نیستن

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
والله من اواخر آذر متوجه شدم باچندتازن رابطه داره چون سیم کارتش به اسم مادرم بود پرینت گرفتم نشونش د ...

مال من یکی بود خراب بودن از قیافش میبارید تو ویلا شوهرم عکس داشت تو کافش حتی تو ییلاقی که ما دوران نامزدی میرفتم کادو ولنتاینش عین مال من بود

مال من یکی بود خراب بودن از قیافش میبارید تو ویلا شوهرم عکس داشت تو کافش حتی تو ییلاقی که ما دوران ن ...

ای خدا چه دردی کشیدی😞من شبا تاصبح خوابم نمیبرد میرفتم سرگوشی مخفی که داشت پیاما وتماساشو میدیدم ذره ذره آب میشدم💔

چه پررو نمی‌خوام ته دلت رو خالی کنم ولی من شوهرم ۱۳سال سرم شیره می‌مالیدعوض بشو نیستن که نیستن

من ۳ ماه قهر رفتم بعد اومدم ۵ روز قبل عید بود اون دختره ۱۰ روز قبل عید مزون زده بود تو ماشینش پیدا کردم تراکت مزون اونو شوهرم نوشته لیست مهمونی پیدا کردم نوشته بود هانی ۷ نفر باز دعوا ماه آخر میرفت ۶ صب میومد که رفتم دیدم با یکی ساعت ۱.۳۰ زد بیرون 

من ۳ ماه قهر رفتم بعد اومدم ۵ روز قبل عید بود اون دختره ۱۰ روز قبل عید مزون زده بود تو ماشینش پیدا ک ...

پس معطل چی هستی ولش کن برو ازرندگیت پرتش کن بیرون این درست بشو نیست