2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 89 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

جالبش اینه اگر تاپیکای قبلم خونده باشی ۲ هفته پیش تو ماشینش با زن دیدمش

منم بخاطر خیانتش دارم جدا میشم پس فردا میریم محضر وتمام 

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
اووو اتفاقا یه چک حق نثارش کردم بعدم جلو خانوادش آبرو نزاشتم براش

اونارو که منم کردم ۲ تا مشت هم تو دماغش زدم ولی بزن به بیخیالی حتی بش بگو اطمینان دارم مال تو نبود وقتی دست رو قران گزاشتی

ای بابا انشالله که هرچی خیره میگم خبر از مهریه و اینا نداری؟؟؟ ک میدن یا نه؟؟ یا نون بدو اب بدو؟؟ ...

من همه چی رو بخشیدم بچه ها رو جاش گرفتم

آخه طلاق نمیداد اینطوری مجبورشدم طلاق بده

الان کلا مهریه رو قسطی میکنن مگه اینکه شوهر مالی چیزی داشته باشه

اخه باز دلم چرکه

ممیدونم من ۸ ماه میدیدم اس میده طرف به اسم مرد سیو کرده تماس از دست رفته ۱۱ شب و.... ولی به روم نیاوردم شماره طرف پیدا کردم مدرک پیدا کردم سخته خیلییی

ممیدونم من ۸ ماه میدیدم اس میده طرف به اسم مرد سیو کرده تماس از دست رفته ۱۱ شب و.... ولی به روم نیاو ...

خب باز صبوری کردی من نمی تونم صبوری کنم سریع از کوره در میرم آشوب بپا میکنم

چقدر طول کشید تعریف کن

والله من اواخر آذر متوجه شدم باچندتازن رابطه داره چون سیم کارتش به اسم مادرم بود پرینت گرفتم نشونش دادم تهدیدش کردم که اگه طلاق ندی هم مهریه میگیرم هم آبروتو میبرم.خلاصه اواخر اسفند درخواست توافقی دادیم

بخاطرتعطیلات نوروز یه کم عقب افتاد ولی بعد اون دیگه جریان پیداکرد تاالان کلا اگه توافقی باشه دو سه ماهی طول میکشه