2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون....

445 بازدید | 20 پست

اگه شوهرتون با بچتون دعوا كنه عكس العملتون چيه؟ داد بزنه سر نوزاد دوماهه كه بگير بخواب؟ 

همسراتون اين كارو كردن تا حالا؟ يا فقط همسر من اينطوريه😔

امشب براي اولين بار داد زدنشو ديدم ، اونم سر نوزاد دو ماهه

يك ساعته دارم گريه ميكنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان داشت میگفت شیر بهش بده خفه شه بخواب ، 

گفت الهی من بمیرم از دستتون راحت بشم

بیخیال جدی نگیر

صدای گریه زاری بچه خیلی آدم رو عصبی میکنه بنظرم خودم گاهی غیر قابل تحمل

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

اعصابش از جای دیگه خورده چرا سر بچه داد میزنه😑😑 بهش بگو بچس نمیفمه فقط روش تاثیر بد میزاره دیگه تکرار نکنه 

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 

یه کلیپ هست در مورد انواع گریه نوزاد. تو نت سرچ کن میاره برات. دیگه اینقدر بچه ات اروم میشه که شوارت عاشقشمیشه. 

بعد هم مردا با گریه نوزاد استرس میگیرن. دست خودشون نیستاصلا.

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
الان داشت میگفت شیر بهش بده خفه شه بخواب ،  گفت الهی من بمیرم از دستتون راحت بشم بیخیال جدی ن ...

آخه هميشه با حوصله و مهربونه

تا حالا سر خود من داد نزده

اون وقت به اين طفل معصوم كه رسيده عصبي شده

بخدا سر خودم داد ميزد دلم نميشكست انقدر

یه کلیپ هست در مورد انواع گریه نوزاد. تو نت سرچ کن میاره برات. دیگه اینقدر بچه ات اروم میشه که شوارت ...

طفلك بچم اصلا گريه نميكنه

من تو حمام بودم شوهرم خوابش ميومد داد زد بخواب كه خودش هم بتونه بخوابه

طفلك بچم اصلا گريه نميكنه من تو حمام بودم شوهرم خوابش ميومد داد زد بخواب كه خودش هم بتونه بخوابه

مردا استرس میگیرن. شوهر خواهر من تا پسرش راه نیفتاده بود بغلش نمیکرد. شوهر خودم میترسه با پسرم تنها باشه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
آخه هميشه با حوصله و مهربونه تا حالا سر خود من داد نزده اون وقت به اين طفل معصوم كه رسيده عصبي شده ...

باور کن همسر منم اهل داد و بیداد نیست، اهل فحش دادنم نیست

ولی خب صدای گریه خیلی آزار دهنه هست

باور کن همسرم هر وقت تعطیل بچم بهش چسبیه و دارن بازی میکنن و گردش و بیرون  اما صدای گریه نمیتونه تحمل کنه

همسر شمام یک لحظه لابد از خودش بی خود شده یه حرکتی کرده سخت نگیر اذیت میشین

ان شاءالله دیگه اتفاق نمیفته

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘