2777
2789
عنوان

وای خدا شوهر همسایم چه وضعی بود

375 بازدید | 15 پست

اومدم برم از در بیرون سوار اسانسور شم شوهر همسایه درشون وا بود با. س . ن لخت وایساده بود پنجره رو میدید پنجرشون رو به اونوره و وقتی پنجره میدید در باز بود و از پشت که دیدمش گرخیدم از ترس اومدم تو خونه در بستم من دیگه نمیتونم اینجا زندگی کنم چیکا کنم؟ 

به شوهرم بگم بریم ازینجا؟

نمیدونم قصد مرده چیبود واقعا خیلیییی وحشت ناکهههه زنش خونه نبود سر کار میره 

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه در خونشون باز بوده درست نیست ولی شاید گرمش شده درو باز گذاشته 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

تو خونشه دیگه باید راحت باشه

خودن نگاه نکن تو خونه مردم

این کینه ی شتری نیست،زخم عمیقه.تو نمیتونی دستتو تا ارنج بکنی تو قفسه سینه ی من و شش ماه و ی سال بعد ک با دیدن دستات وحشت میکنم بهم بگی کینه ایم .خیر.کینه ای نیستم.زخم خوردم...     گیریم خنجر حرف تو بر پهلوی باورها نشست ؛ نوشدارویی ... شرابی... شیونی... شعری به کارش میکنیم ؛ دِل که چِرکین شد ، چکارش میکنیم ؟؟؟  
شاید حواسش نبوده شما چرا ترسیدی؟ به شما چی کار داره؟

ی زن تنها با ی مزد لخت ترس نداره؟ من که نمیدونم چه جور ادمیه

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است .......
همسایه واحدیمونه 

یعنی چون همسایه هستین میشه نگا کنی؟ نمیدونم والا خونه مامان من ط چهارمه اسانسورنداره میرم بالا درواحدی باز باشه سعی میکنم سرم‌پایین باشه  و نگا نکنم

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
عزیزم طویله که نیست در ساختمونو باز بزاره در تراس باز میکرد

منم گفتم که درست نیست

خدا خیرت بده کلی خندیدم گفتی طویله 

یه مرد ک و ن لخت تو طویله رو تصور کردم😂😂😂در تراسم باز میزاشت اینسری بجا پشتش جلوش مشخص میشد😐😂

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩