2777
2789

چند روز پیش برادرم رفته بود محل کار شوهرم

میگفت تا وارد شدم دیدم سیگارو انداخت زیر پاش له کرد

۲ساله ازدواج کردیم تا حالا به من نگفته بود سیگاریه

به داداشمم گفته به کسی نگو ولی اون به من گفت

به نظرتون بهش بگم که نباید بکشه

یا بیخیال بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از سیگار متنفرم 

چه برای زن چه برای مرد

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

خیر چیزی نگید چون رابطه بین برادر و همسر شما خراب میشه 

کوتاه و سنجیده : برخی از آدم ها برای داشتن حال خوب خلق نشدند 💬 من یک زنـم... با تمام سختی ها محکم ایستادم * برای کمک کردن به دیگران اولین و مهمترین اصل کسب آگاهی کافی هست پس قبل از هر چیزی اگر نیازمند به کمک هستید لطفا در ابتدا موضوع را تعریف کنید  تا درست کمک کنیم چون ما اطلاع نداریم که حق با چه کسی بوده شما یا فرد دیگری ما از زبان شما می‌شنویم پس در اولین حرکت موضوع مورد نظر را تعریف کنید تا ما هم ناخواسته از یک کار نادرست حمایت نکنیم. مشخص نیست حق با راوی است یا بنده.. با تشکر.... یا مهدی... خدایا پناه کسانی باش که نا امید اند. الهی آمین. 

من دلم میخاست شوهرم سیگار بکشه خخخخخ حس میکنم مردها وقتی سیگارمیکشن جذابترن خخخخ 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

منم قبل ازدواج نمی‌دونستم سیگار میکشه

البته سیگاری نیست ولی هراز گاهی می‌کشه

منم فک‌ کردم دیدم سیگار کشیدن بیرون خیلی بدتره و آدمو بی شخصیت می‌کنه تودید بقیه 

گفتم همون هر از گاهی ک میخواد بکشه تو خونه بکشه 

الان دیگ بیرون نمی‌کشه و جلو چشم خودمه

این ک بخواد بیرون دور از چشم ما بکشه و بعد فقط با بوی سیگار بیاد خونه بنظرمن خیلی بدتره

بااینکه خیییییلی از سیگار بدم میاد

نگوووو

کاش شوهر منم قایمکی میکشید 

منو بچمو مریض‌کرده با بوی گند سیگارش 

به روش بیاری میاد تو‌خونه میکشه اصلااا نگوووووو

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
یه همسایه داشتیم سیگاری بود بعد از چند سال گفتن سرطان ریه داره میترسم مثل اون بشه

همه مرضا از اعصابه سیگارو الکلم روندشو تسریع میکنه من خودم چندین نفر سیگاری و الکلی میشناسم از من و شما هم سالم تر 😑😒

خدایا دوست دارم