دوستان من یک مقدار خارش دارم البت لباس زیر زود ب زود عوض میکنم و چیزهای دگ هم رعایت میکنم نمیدونم چرااینجوری شد؟!الان ب دکتر بگم یااینکه خودش شاید خوب بشه؟میترسم خطرناک باشه یه وقت و اینک اگ معاینه کنه اون چیزکو فرو کنه هنگام معاینه یوقت بد نباشه 😑😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب کاری کردی....پس خدا رو شکر چیزی نیست..فقط اون پماد رو باید دقیق استفاده کنی تا عفونتت رفع بشه تابه مشگل بر نخوری ..انشالله که بچت سالم به دنیا بیاد ...بی زحمت بارداری منم دعا کن به زودی ازدواجی موفق داشته باشه اسمم مهدیه
خوب کاری کردی....پس خدا رو شکر چیزی نیست..فقط اون پماد رو باید دقیق استفاده کنی تا عفونت ...
آره عزیزم دکتر گفت هر وقت خارش داشتی استفاده کن یذره هم رعایت کردم شلوار تنگ دیگ نپوشیدم،مرسی عزیزم ان شاءالله،حتمن عزیزم ان شاءالله که یک بخت و اقبال خوب نصیبت بشه خوشبخت و شاد باشی همیشه تو زندگی و یه انسان خوب و سالم خدا نصیبت کنه😇⚘⚘⚘⚘