2777
2789
عنوان

🚨کمک🚨

118 بازدید | 2 پست

سلام خانوما 🌸

من ۸ ماه پیش پریودم عقب افتاد رفتم دکتر گفت pcoخفیف دارم به خاطر استرسه دارو داد ۳ ماه دارو مینداختم پریود میشدم ماه ۴ بدون دارو و زودتر شدم ماه ۵ لکه بینی داشتم فکر کردم قراره بشم  ولی نشدم به خاطر کرونا هم نرفتم دکتر  آخرین بار ۶ اسفند پریود شدم الان ۱ ماهه و چند روزه که مثل روزای ۴ و ۵ پریودم خونریزی دارم گفتم خونه ۳ ماهه بزارم دفع بشه دکتر دارو بده پریودم خیلی شدید میشه ولی دیگه خیلی طولانی شد .

به نظرتون خطرناکه؟؟ 

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  عزیزم لطفا تاپیکم رو حذف کن

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2   @نی_نی_یار_41‍  @نی_نی_یار_شب   عزیزان لطفا تاپیکم رو حذف کنید 🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.