2777
2789
عنوان

چرا همیشه بی دلیل وزنم میره بالا 😩

729 بازدید | 12 پست

سلام 

من ۲۵سالمه و متاهلم و یک فرزند دارم

من همیشه در حال مراعات غذایی هستم و همش جلو خودمو میگیرم نه که کم غذا بخورم چون ذاتا زیاد نمیخورم  منظورم اینکه خوراکی و شیرینی جات سعی میکنم کم بخورم  و غذا ک میخورم همیشه سیر نشده از سفره میکشم کنار ،سرخ کردنی سعی میکنم کم بخورم 

اماهر یمدت یهو وزنم میره بالا  بیدلیل تیرویید کم کار دارم اما سالیان ک  قرص میخورم 

سعی میکنم فعالیت داشته باشم و بیشتر روزا حدود۴۰دقیقا پیاده روی در منزل دارم ولی دیگه واقعا خسته شدم قدم۱۶۰ و وزنم ۶۶کیلو هست و دکتر گفته بهترین وزنی ک باید باشم۵۷کیلو تا اندامم خوب بشه چون شکم پهلو دارم و بازوهام بزرگه واقعا خیلی دلم میگیره خیلی جاها میرم میبینم همه با دل خوش و بیفکر همه چی میخورن ولی من همش باید جلو خودمو بگیرم،دکترمم گفته در معرض پوکس استخان هستی و نمیتونی رژیم سخت بگیری

کسی تجربه مشابه داره؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تونستی چکاپ برو. البته شاید واقعا بیشتر از حد مجاز میخوری خودت متوجه نمیشی چون منم فکر میکردم کم میخورم تا اینکه کالری شماری رو شروع کردم.آب هم زیاد بخور حداقل پنج لیوان در روز

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
اگه تونستی چکاپ برو. البته شاید واقعا بیشتر از حد مجاز میخوری خودت متوجه نمیشی چون منم فکر میکردم کم ...

دوتا دکتر رفتم هم تغذیه هم غدد دکتر غددم گفت والا موندم چی بگم حتما استعداد چاقی داری

اگه تونستی چکاپ برو. البته شاید واقعا بیشتر از حد مجاز میخوری خودت متوجه نمیشی چون منم فکر میکردم کم ...

نه مطمئنم که زیاد نمیخورم چون کالری شمار کرفس دارم و برنامه غذایی چندین روزمو به دکتر تغذیه گفتم اونم گفت با این کالری باید تثبیت باشی اصلا امکان نداره اضافه کنی🙁کمتر هم خوردم اصلا پایین نمیام 

دوتا دکتر رفتم هم تغذیه هم غدد دکتر غددم گفت والا موندم چی بگم حتما استعداد چاقی داری

شیر میدادی این اواخر؟؟ یبوست نداری؟؟ آب کم نمیخوری؟؟

یبوست نه شیر هم نه نمیدم اب هم روزی پنج شیش تا لیوان با قرصام یا وقت تشنگی

چی بگم منم تا یه سال بعد قطع شیردهی هرکار میکردم لاغر نمیشدم تازه تازه شروع کردم به کاهش وزن کالری شماری میکنم