2777
2789

خیلی به دوستم وابسته بودم هفت سال شب وروز باهم بودیم دیشب بهم گفت حوصله دوستی با کسی ندارم میخوام تنها باشم،گفتم مگه مسخرت بودم چند سال،رفت وامد خانوادگی داشتیم،الان خیلی ناراحتم نمیدونم چطور فراموشش کنم هردیقه میخوام بهش پیام بدم باز پشیمون میشم 

همسرم شاه من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيخود تو دنيا منت هيچ احدي رو نكش چ برسه ب رفيق من رفيقاي چهارده سالم ولم كردن ازدواج ك كردن هيچ وق غصه اينا رو نخور 

هزار مرتبه شکرررررت ب خاطر هدیه ای ک‌بهم دادی تا آخر عمر مدیونتم خودت مواظبش باش تو روز تولد حضرت معصومه بی بی چکم مثبت شد ١٢تير صداي قلب كوچولوشو شنيدم الهي فدات شم آروم جونم خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمییین😍 قلبای مچاله شده ی زیادی رو دیدم ک خدا نجاتشون داده خدایا عهدی ک تو سختی و ناراحتی باهات بستمو تو خوشی شادی نمیشکنم 🥺زمانی دستمو گرفتی و ارزومو براورده کردی ک از همه عالم و ادم بریده بودم شده بودم ی ادم تنها فقط ورد زبونم بود من ب دنیا اومد ک نحس بمیرم امیدی ب ادامه زندگی نداشتم مث هميشه دستمو گرفتي 😻و او خداوند ناممكن هاست 
اوضام.خیلی بده چرااخه کسی نمیگه چ.کنم.

واسه چي اوضات بده خودتو سرگرم كن ك ب يادش نيفتي 

هزار مرتبه شکرررررت ب خاطر هدیه ای ک‌بهم دادی تا آخر عمر مدیونتم خودت مواظبش باش تو روز تولد حضرت معصومه بی بی چکم مثبت شد ١٢تير صداي قلب كوچولوشو شنيدم الهي فدات شم آروم جونم خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن الهی آمییین😍 قلبای مچاله شده ی زیادی رو دیدم ک خدا نجاتشون داده خدایا عهدی ک تو سختی و ناراحتی باهات بستمو تو خوشی شادی نمیشکنم 🥺زمانی دستمو گرفتی و ارزومو براورده کردی ک از همه عالم و ادم بریده بودم شده بودم ی ادم تنها فقط ورد زبونم بود من ب دنیا اومد ک نحس بمیرم امیدی ب ادامه زندگی نداشتم مث هميشه دستمو گرفتي 😻و او خداوند ناممكن هاست