بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آخه من انتقال جنین بودم گلم. یعنی باید چهارده روز بعد از انتقال آزمایش بدم و اگه منفی بود دیگه نشده! ...
ربطی ندار هروقت بتای خون ب حدی برسه ک بی بی چک بتونه از ادرار تشخیص بده خیلی زود هنوز هروقت پنج هفته بشی بی بی نشون میدع یا چهار هفته صبر کن استرس نگیر خدا مهربونه
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
سلام عزیزم من روز هفتن لنتقالم بی بی چکم مثبت شد ولی آمپول هاش سی جی نزده بودم چون جنینم فریز بود&nb ...
عزیزم خدا نی نی هاتو برات نگه داره..
منم این ماه انتقال دارم برام دعا کن..
😍😍😍😍
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
مرسی از دلگرمیت🌹🌹🌹خدا خودش نظری بندازه به همه اونایی که گرفتار کلینیکای ناباروری و مطب دکتر زنان ...
واقعا ان شالله مثبتی..
خیلی سخته خدا کنه همه بچه های ای وی اف با اولین انتقال مثبت بشن و مامان شن...
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍