2777
2789
عنوان

کسی میتونه از رو سونو ان تی جنسیت تشخیص بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 31 پست
شما چرا ناراحتی حالا؟ منِ مادر مشکلی ندارم با تشخیص اشتباه بچه‌ها دوست دارم نظرشونو بدونم

منم نه با شما حرف زدم نه راجب شما،جواب ایشونو دادم وراجب تشخیص دهنده ها بود نه شمای مادر

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دوست داره نظر دوستان نی نی سایت رو بدونه چرا انقدر بازخواست می کنید 😑😑😑 هر کس خودش می دونه فقط ...

باشه شما رو بااین سیستم کاملا تایید شده علمی تنها میذارم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه وقتی بهش گفتم گفت از هفته ۱۴ میشه تشخیص داد، نوبت بعدیمم زده ۲۴ خرداد 😭😭

عزیزم منم راس ۱۱ هفته رفتم سونو دکتر شاکری بهم گفت ۹۵ درصد دختر ولی هفته ۱۳ بیا قطعی بهت میگم 

ولی از روی تئوری ناب بلد نیستم

خب دوست داره نظر دوستان نی نی سایت رو بدونه چرا انقدر بازخواست می کنید 😑😑😑 هر کس خودش می دونه فقط ...

انقد بدم میاد از آدمای انرژی منفی 👌🏽 اینا هم اینجوری از زندگی لذت میبرن 🙂

گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-
عزیزم منم راس ۱۱ هفته رفتم سونو دکتر شاکری بهم گفت ۹۵ درصد دختر ولی هفته ۱۳ بیا قطعی بهت میگم  ...

من هفته پیش به خاطر گردن درد شدیدم به زور وقت گرفتم چون فکر کردم اتفاقی افتاده ولی باز هم گفت معلوم نیست فعلاً، بعد از اون دکتراس که بگی مطمئنید اینه؟ بهش برمیخوره میگه خانم تشخیص من ۹۹٪ هم نیست ۱۰۰٪ هست!!

خلاصه احتمالاً خودش میدونه ولی چون ۱۰۰ نشده نمیگه 😣 باباجان ۸۰ هم قبوله بگو من میخوام خرید کنم 🤩

-Louise Hay-
من از حالتش حدس میزنم پسر باشه رفتی دکتر جنسیت معلوم شد به منم بگو😍🤩

عزیزم رفتم سونو و پسر بود قربونش برم 😻💙

-Louise Hay-
وای خدا عزیزممممم تبریک بهت میگممممم ای خداااا نی نی ایشالا خودت و نی نی سلامت باشید مبارک باشه عزیز ...

فدات بشم 😍😍 درست حدس زده بودی 💋💋

-Louise Hay-