2777
2789

مردم از انتظار چرا نمیتونن تشخیص بدن 🥵

این عکسشه البته فیلم دارم این قسمتشو گذاشتم چون فیلم نمیشد گذاشت، همش می‌جنبید 😻😄

گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال یعنی دکتر نتونست اینجا میتونن🙄🙄🙄🙄همیشه برام سوال بود 

دکترم فقط وقتی ۱۰۰٪ مطمئن باشه میگه ولی اینجا چنتا از بچه‌ها از رو تئوری nub میتونن بگن

-Louise Hay-
یه سوال یعنی دکتر نتونست اینجا میتونن🙄🙄🙄🙄همیشه برام سوال بود 

شاید باورت نشه دکتر گاهی میگه مشخص نیس ومیان اینجا تاپیک میزنن وافرادی با اطمینان جواب میدن😐

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
سونو جنسیت رو بهتون نگفت؟

نه وقتی بهش گفتم گفت از هفته ۱۴ میشه تشخیص داد، نوبت بعدیمم زده ۲۴ خرداد 😭😭

-Louise Hay-
شاید باورت نشه دکتر گاهی میگه مشخص نیس ومیان اینجا تاپیک میزنن وافرادی با اطمینان جواب میدن😐

شما چرا ناراحتی حالا؟ منِ مادر مشکلی ندارم با تشخیص اشتباه بچه‌ها دوست دارم نظرشونو بدونم

-Louise Hay-

همیشه برام سوال بود چطوری علم زنای نی نی سایتی از دکتر بالاتره خب چرا مطب نمی زنید باباااا🤣🤣🤣

در حال به روز رسانی .....
من‌ نمیدونم چرا از حالتش احساس میکنم پسره😍

منم هر روز دارم فیلمشو نگاه میکنم اصن نمیتونم بفهمم، یه جا موازی ستون فقراته یه جا بالای ۳۰٪ زاویه داره، اصن گیری کردم از این کنجکاوی 🤦🏽‍♀️

-Louise Hay-

خب دوست داره نظر دوستان نی نی سایت رو بدونه چرا انقدر بازخواست می کنید 😑😑😑 هر کس خودش می دونه فقط سونوگرافی جنسیت رو ۱۰۰ درصد میگه بقیه کارها فقط احتمال هست لطفا اگر از نظر شما کار اشتباهیه وارد تاپیک نشید و با جملات کسی رو نرنجونید🙏🏼