2777
2789
عنوان

از شوهرم کتک خوردم خونه پدرم قهرم

386 بازدید | 14 پست

سلام بچه هاتوروخدا بیاین راهنماییم کنید 

من تقریبا ۵ ساله ازدواج کردم و یه دختر دارم ... دوشب پیش سر قضیه اینکه چرا بهش موقع راه افتادن نگفتم و جایی رفتم باهم دعوامون شد و دختر ۳ سالم خیلی ترسیده بود و مثل چی گریه میکرد چندبارم دستمو گرفت کشید از عقب به قصد شکوندن دستم منم دیدم اینطوریه و ممکنه دخترم بترسه رفتم پیشش رو تخت خوابیدم ولی شوهرم هم اومدم و سرم و گردنم رو فشار داد روی تخت منم می‌خندیدم تا دخترم نترسه.. خلاصه رفت زنگ‌زد به مادرش و کلا گزارش داد و گفت فردا صبح بیاید تکلیف مارو روشن کنید باباش گفت باهم حرف بزنید اگه حل نشد تهدید به طلاقش کن ( از صحبتاش اینطوری فهمیدم ) منم صبح بیدار شدم منتظر نموندم کسی بیاد و دخترم و برداشتم به حالت قهر اومد خ پدرم و سه روزه هیچ خبری از ش نیست ..شوهر من خیلی مرد خوبی بود خیلی جدیدا فضول شده و خبرا رو به اونا می‌رسونه .... من اولین باره قهر کردم توروخدا بهم بگین چیکار کنم که اوضاع درست شده... اگه اومدن دنبالم منم حرف بزنم یا فقط بذارم پدر مادرم حرف بزنن.. می‌دونم پدر مادرم ادمایین خیلی کوتاه میان ولی در مقابل والدین همسرم خیلی زرنگن و همیشه فک میکنن حق با بچشونه...

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قرار باشه تا ابد خونه پدرت بموني و كار پيدا كني براي خودت خيلي شرفش بيشتره تا با اين وضع به زندگيت برگردي اين دفعه خودت برگردي يعني بهش اجازه دادي هر كاري دوست داره باهات كنه !! 

حتي اگه خودش خواست بياد دنبالت بگو با خانوادش بيان اومدن هم حرف بزن نذار فقط اونا حرف بزنن 

ابدا خودت برنگرد  خودتم صحبت  کن و همون اول نشون نده ک قصدت ترسوندن و ب نوعی تهدید بوده&n ...

عزیزم یعنی چطوری اینو نشون بدم؟

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   

میزاشتی با هم حرف بزنید.اگه نیومد سراغت چی.خونه رو ترک کردی کلر درستی نکردی

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
فک کنم لال بشم و چیزی نگم بهتر با این رفتاراتون 

عزیزم به راهنمایی هاتون نیاز دارم لطفا کمکم کنید ... خب هرکسی یه اخلاقی داره منم متاسفانه خیلی بهش باج دادم چون همیشه الکی داد و بیداد می‌کنه و منم از ترس اینکه دخترم خدانکرده لکنت نگیره یا نترسه و تو سری خور نشه کوتاه میام

میزاشتی با هم حرف بزنید.اگه نیومد سراغت چی.خونه رو ترک کردی کلر درستی نکردی

اخه عزیزم من و زده بود و من خیلی ناراحت شده بودم من پنج ساله حتی تا سر کوچه رفتم بهش گفتم یه بار نگفتم کتکم زده انقد گردن درد دارم نوبت دکتر گرفتم.. خواستم براش عادی نشه و دیگه منو نزنه ا

اخه عزیزم من و زده بود و من خیلی ناراحت شده بودم من پنج ساله حتی تا سر کوچه رفتم بهش گفتم یه بار نگف ...

انشاله که هر چه زوتر مشکلتون حل بشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹