2777
2789
عنوان

همدردی

27 بازدید | 4 پست

سلام بعد دوسال عشق .. یه شب نمیدونم بهونه.ش بود ، یا سوتفاهم شد ، گذاشت منو رفت . فردای کات پیام داد . تو زیباترین دختر روی زمینی من بابت مهربونیات ازت ممنونم ، و عاشق سادگیاتم ،، من جوابشو ندادم ، .. دیگه نه اون پیام داد نه من ...

الان چندماه میگذره . خیلی دلتنگشم باورم نمیشه رفته 

میخوام بهش پیام بدم بنویسم براش 

؛

سلام 

خوبی؟ 

نمیخوام مزاحمت بشم ،، فقط یهو دلم تنگ شد برات 

غرورمو گذاشتم زیر پام و بهت پیام دادم ، جویای احوالاتت بشم ، گمونم داماد شدی .

یا ممکنه تو رابطه باشی ، 

اگه این پیام مشکلی ایجاد میکنه ، نادیده بگیرش .

خیلی داغون شدم . 

نه من اونشب پرسیدم چرا رفتی ، نه اون 

بعد دوسال یه شبه تنهام گذاشت .

نمیتونم تحمل کنم 

تووووروخدا اگ همدردی اگه درکم میکنی بگو چکارکنم ؟ بفرستم این پیامو چی بگم چیکارکنم بدجور حالم بده

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

نامه به فرشته نگهبانم

نمیدونم چرا الآن یهو منه بی حوصله هوس کردم اینجا حرف دلمو بزنم به فرشته ی نگهبانم و به خدا

خدایا من ازت یه زندگی آروم خواستم زندگی گرم من خانمم صبورم دوتا بچه بزرگ کردم خیلی چیزا رو‌تحمل کردم و به جون خریدم خدایا زندگی شاد و پرانرژی میخوام میخوام درک بشم خدایا تو ناظر بر احوالمی خدایا از ته دل ازت میخوام زندگیم گرم شه شوهرم درکم کنه بخدا اون موقع میشه که نمیدونم چطور سخت ترین‌چیزا رو میتونم تحمل کنم و بگذرونمش حتی سختیشو حس نکنم خدایا اگه میبینی جام غلطه جامو عوض کن بذار به نفع منم باشه ساده ام هفت خط نیستم کاری کن منم به نفع خودم زندگی کنم و لذت ببرم خدایا اونقدر تجربه ندارم اونقدر زفون ندارم خودت پناهم باش خدایا هیچکسی درکم نمیکنه دلم یه مونس و همزبون میخواد اما میخوام یچه هام زندگی خوبی داشته باشن باهام و خوشبخت و سالم باشن خدایا اینقدر بهم موقعیت و قدرت بهم بده که هم وضع خودمو سرو سامون بدم و خوشبخت شم هم نیازمندا رو

خدایا یه خونه میخوام که دکورش کنم خوشکلش کنم دلباز باشه و راحت و پر از اترژی مثبت پر از برکت خودت خدایا

خدایا توی این مملکت همه قدرتو به مرد میدن با اینکه زن از روح و جونش میذاره برای زندگی خدا خودت شاهدی یه کم از بهشتی که برای ما مادرا گذاشتی بهمون بده توی این دنیا یکم از بهشتو تا لذت ببریم و راحت تر ادامه بدیم خدایا راهمو خودت درست کن من تلاشامو کردم و نتیجه ای که دیدم دلخواهم نبود اذیتم بود خدایا زندگی شاد و پر انرژی میخوام خدایا ازت قصر نمیخوام ازت ماشین مدل بالا نمیخوام ازت لباسای مارک و گرون قیمت و سفرای گرون قیمت نمیخوام خدایا ازت زندگی گرم عشق و درک متقابل میخوام مونس همدم

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

کسی که ترکت کرده رو هیچوقت روش حساب باز نکن

همدردتم الان 2 ماه رفته قرار بود عید فطر عقدمون باشه 

ولی رفت... 

خدایا آدمایی از جنس خودت رو سر راهم قرار بده طوری که با دیدن اونا یاد تو بیفتم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی همیشه کسی که لایقته نسیبت بشه منم آرزوها دارم اما مادی نیستش الهی از زندگیت لذت ببری

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

آدما عوض میشن نمیشه به هیچی دل بست خدا گنه کسب نسیبت بشه که همیشه عاشقانه دوستت داشته باشه