2777
2789
عنوان

رنگ مو

773 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. قبلا موهام لایت کردم الان پایین موهام لایت داره و موهام ۳ رنگ شده مشکی، قهوه ای و لایت ها که روشن هست. میشه راهنماییم کنین یه رنگ تیره بزارم که وقتی مشکی ها بیرون اومد خیلی ضایع نباشه چون نمیخوام تا یک سال دیگه رنگ کنم. میخوام دیر رنگش بره. به نظرتونN5 خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی من ۴ بزارم خوبه؟ رو مو ۳ رنگ جواب میده؟ میخام یه جوری باشه که حالا حالا تغییر رنگ نده

اگه دوست داری موهات تیره بشه و یکدست و قصدم نداری فعلا دیگه رنگ کنی آره مثل موهای طبیعی خود آدمه البته من نمیدونم بعدا میشه روش رنگ گذاشت یا نه حتما از رنگ فروش بپرس ولی چون رنگ تیره ای هست به مرور رنگش باز نمیشه همون میمونه

اگه دوست داری موهات تیره بشه و یکدست و قصدم نداری فعلا دیگه رنگ کنی آره مثل موهای طبیعی خود آدمه الب ...

اره تا یک سال دیگه نمیخوام رنگ کنم. نهایتا یک سال بعد کلا دکلره میکنم. فقط میدونم لایت اولش قشنگی داره بعدا که ۳ رنگ شد ادم دیوونه میشه. هیچی بهتر از رنگ یک دست نیست یا روشن یا تیره

اره تا یک سال دیگه نمیخوام رنگ کنم. نهایتا یک سال بعد کلا دکلره میکنم. فقط میدونم لایت اولش قشنگی دا ...

دقیقا کلا وقتی رنگ میکنی دیگه تا ریشه درمیاد باید سریع رنگ کنی واسه کسایی خوبه که موهای چربی دارن من موهام خشکه دیگه کلا تیره کردم راحت شدم گفتم فقط مناسبت ها یه رنگ خوشگل کنم