2777
2789

سلام دوستان من هفته ۱۳ بارداری هستم، کیا تا اخر سه ماهه اول هستن؟؟ چقدر باید وزن اضافه بشه؟ من ۶ کیلو کم کردم ، اشکالی نداره؟؟

من همونم که بودم اصلا اضافه نکردم ۱۲ هفتمه . دکترت باید بگه خوبه یا بد

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل بارداري ٥٠ بودم

الان هفته ٣٢ هستم بزوور شايد ٥١.٥٢ باشم

كسيييي مثل من نبوده عايا يا من تنهام؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من حالم خیلی بده، همش انگار ی چیزی توی سینه ام گیر کرده نمیذاره غذا بره پایین

ببین سر پسرم کلا ۶ کیلو اضافه کردم که ۳۵۰۰ پسرم بود بقیشه م دکتر بود جفته . رسما هیچی اضافه نکرده بودم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
راست میگی؟؟ تو سه ماه اول کم کرده بودی؟

٣ ماه اول ك شدم ٤٦ كيلو 

الان برگشتم سر وزن قبليم و موندم

(هنوز ويار دارم و روزي چندبار بالا ميارم و نميتونم غذا بخورم)

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

٣ ماه اول ك شدم ٤٦ كيلو  الان برگشتم سر وزن قبليم و موندم (هنوز ويار دارم و روزي چندبار بالا ...

خوب همون با این حساب ۵ کیلو اضافه کردی، منم  خیلی حالم خرابه، درکت میکنم

خوب همون با این حساب ۵ کیلو اضافه کردی، منم  خیلی حالم خرابه، درکت میکنم

اميدوارم ويارت بعد ٣ ماه تموم بشه

مثل من بشي از زندگي كردن نااميد ميشي

وای خیالم راحت شد، پس واسه بچه مشکلی پیش نمیاد

نه عزیزم نگران نباش