سلام دوستان دکتر من تو ان تی دهانه رحم درخواست نکرده الان ۱۴هفتم تمومه بقیه میگن باید اندازه میزده چون برا سرکلاژ و اینا تا یه زمانی وقته حالا چکار کنم برا شما چطور بود ؟
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید اندازه شو بدونی ، برا من تو همه سونوها مینویسه طول سرویکس، سونو قلب که رفتم کوتاه بود تا سونو ان تی استراحت کردم شیاف زدم درست شد، دکترم گفته بود اگه کمتر بشه باید سرکلاژ کنی، که خداروشکر اونجوری نشد
عجله نکن تا 18 هفته وقت هس احتمالا برای انومالی نگه داشته
دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون میبرد آخ که چه آرامشیییییی