2777
2789

سلام دوستان دکتر من تو ان تی دهانه رحم درخواست نکرده الان ۱۴هفتم تمومه بقیه میگن باید اندازه میزده چون برا سرکلاژ و اینا تا یه زمانی وقته حالا چکار کنم برا شما چطور بود ؟

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔

بله باید میگف تو سونو

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله باید میگف تو سونو

برا منم تو ان تی نزد 

برا انومالی زد

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜

باید اندازه شو بدونی ، برا من تو همه سونوها مینویسه طول سرویکس، سونو قلب که رفتم کوتاه بود تا سونو ان تی استراحت کردم شیاف زدم درست شد، دکترم گفته بود اگه کمتر بشه باید سرکلاژ کنی، که خداروشکر اونجوری نشد

دوباره برم دکتر بگم سونو بنویسه ؟

عجله نکن تا 18 هفته وقت هس احتمالا برای انومالی نگه داشته

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  
دور نیست؟

نمیدونم ولی من نمیدونستم انومالی رفتم نوشت

دختر خوشگل مامانی تو راهه 😍😍                       خدا جونم مواظب تو دلیم باش❤لطفا یه صلوات واسه سلامتی دخترم میفرستی🙏🙏💜
دور نیست؟

مطمعنا ک اندازه ش خوبه چون لک و خون نداری ولی باز برا اطمینان خیلی رعایت کن استراحت کن ..انومالی اصلا اون سنوگرافی نرو 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
مطمعنا ک اندازه ش خوبه چون لک و خون نداری ولی باز برا اطمینان خیلی رعایت کن استراحت کن ..انومالی اصل ...

تقصیر دکتره که ننوشته .حالا میرم سونو باز دیگ میترسم چون پیاده روی میرم و اینا

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔