2777
2789
عنوان

خجالتی بودن

279 بازدید | 29 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر یه سوالی داشتم من خیلی خجالتی ام تو جمع نمیتونم شروع کننده صحبتی باشم و وقتی حرف میزنم احساس میکنم حرفام براشون مسخره آمیزه به نظرتون چیکار کنم راه حلی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منممممم . الان خالم و پسر خالم اومدن خونمون یسری وسایل آوردن .منم سلام کردم و مرسی مرسی گفتم . 😐👌ب جز این مثلا‌ممنونم ممنون اینا رو بلدم ولی خجالتم میاد تلفظش کنم

دلبر ناب دلم 
من تو گپای که ویس چت دارن میرم حرف بزنم یه نمه زبونم راه داره میوفته

اونجام ک فقت چرت و پرت میگن 🤦🏻‍♀️

کاربر قدیمی ام که ترکید😐✋پس کی منم عروس میشم😐😭هر جا هستی،هر کی هستی،میدونم با اولین بارون پاییز میای،منتظرتم😐♥️

فقط خودتو ببین 

به بقیه و واکنش هاشون اهمیت نده

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

اینو بدون ک هم تو مهمی هم دیگران مهمن کسی به کسی برتری نداره یا از کسی کمتر نیست پس حرفتو راحت بزن همونقد ک تو وقتتو میذاری به حرفای اونا گوش میدی اوناهم وقتشونو میذارن برای گوش دادن به حرفای تو 

وای من خیلی خجالتی ام :/ خیلی خیلی  از همتون بیشتر

پدر بزرگم همیشه میگفت : نزار اونی که دوسش داری ازت فاصله بگیره و باهات حرف نزنه،حرف نزدن ادمارو از هم دور میکنه،میگفت هر وقت مامان بزرگم باهاش قهر میکرد در ظرف خیاشورو سفت میکرد که مامان بزرگم نتونه،بازش کنه و مجبور شه، باهاش حرف بزنه،همینقدر عاشق:))♥️
دقیقا منممممم . الان خالم و پسر خالم اومدن خونمون یسری وسایل آوردن .منم سلام کردم و مرسی مرسی گفتم . ...

دقیقا منم مثل شمام هر حرفی رو که میزنم چندین ساعت دربارش فکر میکنم که حرفی که زدم مسخره آمیز نبوده و طرف مقابل دربارم الان چی فکر میکنه

دقیقا منممممم . الان خالم و پسر خالم اومدن خونمون یسری وسایل آوردن .منم سلام کردم و مرسی مرسی گفتم . ...

وای پس اعتماد بنفستون کجا رفته یکم رو خودتون کار کنیددالبته اقتضای سن و تو جامعه بودن هم تاثیر داره سعی کنید با ادمهای بیشتر معاشرت کنید تو ی سری چیزا اظهار نظر کنید تا به مرور برای خودتون عادی تر بشه من بعضی وقتا اینقد حرف میزنم ک بهم میگم یکم اروم بگیر😄هرچند الان چرخ روزگار ی بلایی سرم اورده ک حوصله خودمم ندارم حیف 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚