2777
2789
عنوان

اسباب کشی در بارداری 😭

364 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من هفته ی ۱۱ بارداری هستم باید این هفته اسباب کشی کنم کمکم ندارم خواهر ندارم مامانم متاسفانه دستش شکسته تو گچه خانواده ی همسرمم دورن همسرمم صبح میره سرکار تا دیر وقت میاد کارگرم میخوام یه روز بگیرم ولی انقدر وسیله دارم که کار یه دور دو روز نیست بنظرتون اگه آروم آروم خودم کارامو بکنم اتفاقی نمیوفته یکم‌میترسم کسی بوده تو بارداری اسباب کشی کرده باشه ؟؟؟

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲

خطرناکه گلم مخصوصا تو هفته های اول حتما کارگر بگیریا

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وسیله سنگین بلند نکن

زیاد سرپا واینستا

بشین آروم آروم بسته بندی کن خرده ریزه ها رو

بزرگ ها هم که کلا کار آقایون

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

اگر استراحت نداده دکتر ...مشکلی پیش پمیاد فقط خودتو خسته نکن...کم کم وسیله هارو بزار تو کارتن چسب بزن روشم بنویس ..ولی جابجا وبلند نکن...

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
من هفته ۱۸ هستم و ۲۰ روز دیگه اثاث کشی دارم میخوام کم کم کار کنم

وای خیلی سخته باز شنا زیاد وقت دارید من یه هفته وقت دارم 

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲

اخی عزیزم
شرکتهای حمل بار و اسباب کشی بیشترشون کارگر اسباب کشی هم دارن، دوستم به خاطر اینکه مشکل گردن و دست داشت نباید بهش فشار میومد. از چند روز قبل از اسباب کشی، کارگر حمل بار گرفت، برای بسته بندی کردن (اگه بخوای حتی کارتون و پلاستیک محافظ و بقیه چیزای لازم رو هم میارن با خودشون) بعدشم که رفت خونه جدید، باز کارگر گرفت تا براش وسایل رو اونطوری که میخواد بچینن. اگه تهران هستی که تو اپیکیشن خدمت از ما خیلی زود کارگر پیدا میشه، تو بقیه شهرها هم فک کنم داشته باشه

یکی از شرکت های خوبی که کارگر اسباب کشی حرفه ای داره صداقت بار هست ، ما هفته پیش خونه تکونی داشتیم ، زنگ زدیم صداقت بار 2 نفر فرستاد خیلی خوب وسایل سنگین خونه مون  مانند یخچال ، گاوصندوق اینا رو جابجا کردن ، قیمت شون هم نسبت به جاهای دیگه ای که استعلام گرفتیم خیلی خوب بود