2777
2789
عنوان

مامانایی که بچشون بد غذاست یا از شیر گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 40 پست
باورت میشه نمی‌دونم چی دوست داره 

عزیزم از همه ی غذاها درست کن متنوع ببین از کدوم وقتی گرسنه هست بهتر استقبال میکنه.

مثلا پسر من غذاهای کوکویی دوست نداره زیاد،،یا غذاهای انگشتی و گوشت های تکه ای و جوجه و اینا دوست نداره..

بیشتر برنج و خورشت و جوجه و گوشت و اینا هم اگر باشه باید ریییز ریز کنم بشه مث چرخ کرده با برنج و گوجه و اینا بخوره.

شامی هم بچه ها معمولا دوست دارن امتحان کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از همه ی غذاها درست کن متنوع ببین از کدوم وقتی گرسنه هست بهتر استقبال میکنه. مثلا پسر من غذاه ...

هه راه هارو رفتم فایده نداشت شیر هم گرفتم نخورد

خودشناسی DNA plus
وای الهی چقدر سخت.آدم با غذا نخورون بچه پیر میشه. تا کی رفلاکس باهاش هست؟بالای دو سال تموم نمیشه؟

واقعا موهام سفید شده بخدا رفلاکسش خوب شده فعلا 

خودشناسی DNA plus
واقعا موهام سفید شده بخدا رفلاکسش خوب شده فعلا 

خب خداروشکر..خیلی سخته خیلی.پسر من تو پروسه دندون تایم طولانی نمیخورد مثلا دو روز کامل لب نمیزد به چیزی بدون اغراق.واقعا از خودخوری پیر شدم

خب خداروشکر..خیلی سخته خیلی.پسر من تو پروسه دندون تایم طولانی نمیخورد مثلا دو روز کامل لب نمیزد به چ ...

دو سال رو یک ماهه تموم کرده هنوز از شیر نگرفتم درگیر پروسه پوشک هستم

فکر از شیر گرفتن خلم کرده..دندوناسم خراب میکنه شیر شب😓😓

دو سال رو یک ماهه تموم کرده هنوز از شیر نگرفتم درگیر پروسه پوشک هستم فکر از شیر گرفتن خلم کرده..دند ...

من دقیقا نگران دندوناشم نمی‌دونم دیگه چیکار کنم خسته شدم

خودشناسی DNA plus
هنوز موفق نشدم 

عزیزم بچه شما جویدن بلده؟

منم مشکل شما رو دارم بچه من به هیچ عنوان چیزی رو گاز نمیزنه و نمیجوه تنها چیزی که دست میگیره شیشه شیرش هست و تنها غذاهای نرم رو میخوره میکس نمیکنم ولی باید جوری نرم باشه که بتونه راحت قورت بده این غذا ها هم باید خودم با قصه گفتن و پرت کردن حواسش بذارم دهنش خودش به هیچ عنوان حاضر نیست هیچ چیزی رو سمت دهانش ببره. واقعا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم چهار ماه از شیر گرفتمش به شدت ضعیف شد و همش مریض بود و اصلا غذاخور نشد. دوباره شروع کردم بهش شیر دادم. نمی‌دونم پیش چه دکتری ببرم که بتونه درمان کنه.

عزیزم بچه شما جویدن بلده؟ منم مشکل شما رو دارم بچه من به هیچ عنوان چیزی رو گاز نمیزنه و نمیجوه تنها ...

والا غذا نخورد ببینم بلده یا نه خودم موندم توش هنوز به نتیجه ای نرسیدم

خودشناسی DNA plus