2777
2789

دوستان من با خواستگارام راجبع شغل و درامد خانوم صحبت کردم و نظری داد که من قبولش ندارم حالا نمیدونم من دارم اشتباه میکنم شما که تجربه دارین راهنمایی کنید لطفا💜

سوال پرسیدم که با کارکردن همسر مشکل نداره گفت به سه شرط:

۱.کارش به امور زندگیش لطمه نزنه

۲.محیط کارش مورد تاییدش باشه

۳.حقوقش تو چهارچوب خونه خرج بشه

من با دوتا اول مشکل نداشتم اما شرط سومشو دقیق تر توضیح خواستم گفت یعنی باید از خرج کردن حقوقش مطلع باشم با من مشورت کنه و بدون اجازه به کسی قرض نده یا نسپره یا الکی خرج نکنه!

منم نظرم اینه و گفتم حقوق زن برای خودشه و اصلا همسر حق نداره راجبش نظر یا تصمیمی بگیره شاید دوست داره حقوقشو اتیش بزنه و حق نداره خرج خونه رو باهاش بده چون وظیفه ای در قبال خرج خونه نداره

یه جورایی انگار میگه من باید اگاه باشم چطوری میخوای حقوقتو خرج کنی و در غیر اینصورت خودسری ولی من اصن اینطوری نمیدونم

بنظرتون حق با کیه؟شما که متاهلی و حقوق بگیرین چطورین؟حقوقتون مال خودتونه یا شوهرتون تصمیم میگیره چطور خرجش کنید؟

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با توعه  چه پرروعه😐😑

منم حس کردم بعد از یه طرف میگه خرج خونه وظیفه منه و من فقط دوست دارم خانوم سر خرج حقوقش با من مشورت کنه!مثلا گفتم بخوام قرضش بدم مامانم ناراحت میشی گفت بدون هماهنگی باشه اره!شاید چراغی که به خونه رواست به مسجد حرومه!

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
منم حس کردم بعد از یه طرف میگه خرج خونه وظیفه منه و من فقط دوست دارم خانوم سر خرج حقوقش با من مشورت ...

بهش بگو اکی 

پس منم باید بدونم کاملا حقوق تو خرج چی می‌شه! 

به نام خداوند رنگین کمان...
این مسائل برای هر کسی یه جوریه  نمیشه یه نسخه کلی پیچید من فعلا به دلایلی کار نمیکنم ولی تا س ...

بله دقیقا باهاتون موافقم منم گفتم که این یه توافق دوطرفست یعنی یکز مثله شما تصمیم میگیره حسابشون یکی باشه یکی نه اما این میگه با من باید مشورت کنی خب این پول نتیجه زحمات منه شاید دوست دارم بدون اطلاع تو پس اندازش کنم نمیدونم خودمم گیج شدم والا

بله دقیقا باهاتون موافقم منم گفتم که این یه توافق دوطرفست یعنی یکز مثله شما تصمیم میگیره حسابشون یکی ...

بیشتر بشناسین همدیگه رو

اون وقت بهتر میشه تصمیم گرفت 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

به نظر من حقوق زن و مرد جفتش مال خونواده است ولی طرز فکر این آقا از بالا به پایبن به زن نگاه میکنه بعنی تو خودت نمیتونی سلامت محیط کارت رو بفهمی یا برای خرج کردن شرط و شروط داره؟ به نظرم خیلی کنترل گره

اگه ایشونم در مورد حقوق خودش همین نظر رو داره و معتقده باید با اطلاع و نظر شما خرج شه، درست میگه، در ...

میگه شما هم اگ۶ من به کسی قرض بدم باید به تو بگم من گفتم نیازی نیست وقتی مختاری و طرفتو کاملا سنجیدی بهش قرض بدی گفت خب شاید من دوماه کلا حقوقمو دادم گفتم خب شما‌گفتم با عقلت تصمیم میگیری ولی من حرفم اینه اون خرج زندگی میده و باید حواسش به پولش باشه حالا اگه به منم نگفت نگفت ولی من چی به حقوق من اصلا نباید کاری داشته باشه

بیشتر بشناسین همدیگه رو اون وقت بهتر میشه تصمیم گرفت 

اره خیلی دوران سختیه:((

این یارو غیرمستقیم داره بهت میگه حقوقت دست اونه  دیگه ازین واضح تر کجا شاغلی ؟

واقعا خودمم حس میکنم ولی خب حرفاشو نمیفهمم مثلا میگه کار نکنی بهتره بعد میگه خودم خرجتو میدم بعد از اینطرف هم میگه اگه شاغل بشی باید حقوقتو تو زندگی خرجش کنی و مشورت من!

مدرسه عزیزم