2777
2789
عنوان

درد دل

126 بازدید | 18 پست

سلام دوستان شبتون بخیر، من قبلا با ی اکانت دیگه عضو نینی سایت بودم و تازه وارد نیستم، زندگیم تغییر کرده ۲۴سالمه یکسال پیش با شوهرم ب مشکل خوردیم و سه ماه بعد جداشدیم، از درد ها و غصه ها فاصله گرفتم و کنار پدر مادرم زندگی میکنم، از عید تا حالا برام دو تا خواستگار اومده ک هیچکدوم نمیشناسم اخریش خیلی شرایطش از لحاظ مالی خوبه حتا تا حالا ازدواج نکرده ۷ سال ازم بزرگتره ،توی اورژانس کار میکنه،خیلی استرس دارم و نگران هستم و ایشونو ندیده رد کردم الان ته دلم پشیمون شدم ولی بازم میترسم باخودم میگم تا ابد ازدواج نکنم،اگه بازم ازدواج کنم و شکست بخورم پس چی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی خدا  گناهمون چیبود

همش میگم هیچ کس منو نمیخواد من ادم دوستداشتنی نیستم😔

نمیدونم امشب چمه

کاش اینجوری نمیشد

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
ن بابا اینجوریام نیس از شرایط الانت بگو

امسال شروع کردم دانشگاهو... الان ترم ۲ ام.... مادرم ۷ ماهه فوت کردن... فوت مامان بدتر حالمو خراب کرده... احساس شکستم چند برابر شده.... یه خواستگار با شرایط تقریبا خوب داشتم که تقریبا رو هوا نگهم داشته😣.... این خواستگاره اعتماد بنفسمو خیلی پایین اورده

امسال شروع کردم دانشگاهو... الان ترم ۲ ام.... مادرم ۷ ماهه فوت کردن... فوت مامان بدتر حالمو خراب کرد ...

خدا رحمتشون کنه، خوبه ک دانشگاه میری عالیه تازه پاییز کلاسا حضوری میشن اونموقع کیف دنیارو مییری

خدا رحمتشون کنه، خوبه ک دانشگاه میری عالیه تازه پاییز کلاسا حضوری میشن اونموقع کیف دنیارو مییری

امیدوارم تو خونه موندم دیوونم کرده.... تو چی؟ درس میخونی کار میکنی؟

من دیروز اخراج شدم🤣🤣مدیر رید بهم و بیرونم کرد 

ای بابا چرا؟ شغلت چیبود؟

میگمااااا خواستگاراتو ندیده رد نکن.... ببین ارزش نداشتن نه بگو

ای بابا چرا؟ شغلت چیبود؟ میگمااااا خواستگاراتو ندیده رد نکن.... ببین ارزش نداشتن نه بگو

از ی پسرع هم دورادور خ شم اومد یکساعت پیش دیدم ی استوری عاشقونه گذاشت دیگه هیچ