2777
2789
عنوان

فک کنم باردارم ...

249 بازدید | 10 پست

سلام  

من چند روزی هست که علائم و دردایی دارم که با روزای قبل پریودم فرق داره 

مثلا من همیشه کمر دردهای شدید دارم چن روز قبل پریود اما حالا فقط حس گرفتگی کمر دارم مثل رگ ب رگ شدن 

هیچوقت قبل پریود من شکم درد نداشتم اما حالا شکمم که نه هر دوتا تخمدانم یک در میون و نه همیشه تیر میکشن و دردای ریز دارن حدود چن دیغه طول میکشه 

از ناف و دور نافم دردای تیر کشنده ای میزنه به بقیه جاهای شکمم . کمی هم معده درد و سوزش معده دارم 

پهلوهام گاهی خیلی درد میگیرن یکمم سردرد دارم 

نوک سینه هام دست گذاشتنی خیلی درد میکنن و نوک سینه چپم حس میکنم باد کرده یعنی اون خطای بینش باز شده 

گاهی وقتا وقتی راه میرم حس میکنم یه توپ کولولو زیر نافمه که وقتی تکون میخوره دردم میگیره 

فردا موئد پریودمه 

4 روز پیش بی بی چک گذاشتم منفی شد 

که میگن زود گذاشتی 

خیلی اشتهام بیشتر شده و تند تند حس گرسنگی دارم ...

.

من چن ماه پیش یه بارداری خارج رحم داشتم که به عمل نکشید و جنین جذب شد 

این ماه هم بعد پریودم عکس رنگی گرفتم که دکترم گفت لوله هام کاملا سالم‌ و باز هستن و شانس بارداریت بالاست . 

ماه قبل ده روز قبل پریودم شدیدا کمر درد پریودی گرفته بودم و خونریزی زیاد داشتم ...

پنجشنبه موئد پریودم بود نشدم و کمر درد هم ندارم 

همیشه چن ساعت قبل پریود کمر درد شدید میشم

دوستان عزیزم 

مادرای گل 

بنظرتون باردارم‌ ؟؟؟

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚
نمیدونم والا من اصلا از اول حاملگیم تا الان هیچ عدایمی ندارم فقط بچه تکون میخوره میفهمم حاملم  ...

بمونه برات عزیزم

مـــــن اون لحظه ای رو بهـــشت خــــودم میدونــــم که تو رو بغــــل کنم دلبــــر ندیده مـــــادر 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم صبر کن بعدا برو آزمایش شاید باشی 

مررسی انشالله 

دلم که میگه باردارم 

بنظر منم بارداری گلم مبارکه عکس رنگی درد داشت؟

واقعا ؟ یعنی شما این علائمو داشتین ؟ 

.

.

اره ولی تونستم تحمل کنم 

من در حال اقدامم تازه ولی خب علائمت خیلی شبیهه ان شالله بهترین اتفاقها برات رقم بخوره گلم

مرسی گلم همچنین