2777
2789

یکبار برای همیشه در کنار هم یادمون باشه نامزد توی معنی لغوی ام یعنی برگزیده،انتخاب شده

یعنی کسی که برای ازدواج انتخاب کردیم همون مرحله آشنایی یا بعد از آشنایی...

اما وقتی دو نفر عقد میکنن از لحاظ قانون و شرع و...همسره رسمی اون خانوم هستن...مراسم عروسی ام یه جشنه برای آغاز زندگی مشترک هیچ ربطی ام ب اینکه طرف از نامزد تبدیل ب شوهر بشه نداره...هرگونه رابطه تو دوره عقد حلال و قانونی و بچه ای اگه شکل بگیره ام مشروع و قانونیه ولی این بستگی داره ب تمایل افراد یکی دوس داره یکی نه..ما نمیتونیم بگیم شما رابطه داشته باش یا نه اما نمیتونیم کسی و ملامت یا منع کنیم

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله فرهنگسازی بشه🥺❤

متاسفانه همینجاهم خانوما بفهمن طرف تو عقد باردار شده ازشون میپرسن چرا اجازه دادی یا مسخره میکنن!

در حالیکه این حرفا فضولی تو رابطه ی دیگرانه! به ما چه ربطی داره رابطه جنسی بقیه کی وچجوریه؟

خداروشکر الان دیگه مثل قبل نیست ک اگه تو عقد حامله بشن آبروشون بره و خجالت بکشن و از بقیه حرف بشنون

راحت با ی جشن کوچیک میرن سر خونه زندگیشون

ولی قبلا اگه ی نفر تو عقد حامله میشد از نظر بقیه خیلی بدتر ازین بود ک از طریق زِنا حامله بشه

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
به اینا می گن هنجارهای اجتماعی و به این راحتی کنار گذاشته نمیشن

هنجار از کجا شکل گرفته از دل همین مردم پس از همین مردمم باید قطع بشه وقتی من نوعی ی خانوم باردار که مراسم عروسی نگرفته هنوز و مسخره نکنم یا با تعجب نگاه نکنم بچه ی من بچه های اطراف من یاد میگیرن

ترجیح میدم به خاطر کسی که هستم ازم متنفر باشین تا اینکه به خاطر کسی که نیستم دوسم داشته باشین🌹
کاش اینو همه بفهمن کسی حامله میشه تو عقد مسخرس نکنن😒

واقعا

طرف هرزست و با۱۰۰نفرمیخابه هیچی نمیگن

ولی ی دختر معصوم تو عقد از شوهر شرعیش حامله میشه کلی حرف و حدیث پشتشه

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
اینایی که بچه هاشونو میندازن میگن زشته و.. یادشون نبوده که ارتباط نباید داشته باشن!؟ حالا که دلشتن(ک ...

البته بهتر چون از کسایی که حرف بقیه تا تو رخت خوابشونم نفوذ کرده هرگز پدر مادر خوبی درنمیاد