2821
2789
عنوان

شیرخوردن نوزاد

95 بازدید | 9 پست

بچم دوماهش شبا فک میکنم شیر کم میاره شیر میخوره بعدش هی دستشو میخورهسرشو محکم میماله ب بالشت و یا پستونک میزارم دانش فک میکنم سیر نمیشه طبیعیه این؟

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=192646498]اگر گرسنه باشه اصلا نمیخابه[/QUOTEنمیدونم والا دیشب نمیخابید امشب خوابید بیدار شد

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...
بیخیال  انقدر دقت نکن😂😂😂 حالا مونده تا سیر نشدن و... ولی کاش پستونک ندی  من پستونک ...

چرا ندم؟

چرا ندم؟

چون گرفتنش سخته کلی نق باید گوش کنی

چون اگر ریفلاکس بگیره باعث بدتر شدنش میشه

چون وقتی بتونه غلت بزنه هی از دهنش میفته و مجبوری چندین بار بیدار شی و بذاری دهنش

چون هرچقدرم جنس عالی و ارتودنسی باشه بازهم دندونهاشو داغون میکنه

کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟
چون گرفتنش سخته کلی نق باید گوش کنی چون اگر ریفلاکس بگیره باعث بدتر شدنش میشه چون وقتی بتونه غلت ب ...

رفلاکسو بدتر میکنه؟

میگن برا دلدرد خوبه ک

رفلاکسو بدتر میکنه؟ میگن برا دلدرد خوبه ک

برا نفخ خوبه برا ریفلاکس سمه

پسر من هنوزم ریفلاگس داره نصف شب جیغ میزنه دکتر میگه شیر نده که مک بزنه بدتر بشه با لیوان بهش اب بده 

کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز