پالتوزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 3252 عنوان روز جمعتون چجوری بود؟ 273 بازدید | 33 پست من که خوب بود خداروشکر ولی الان دلم گرفته☹ من یه خورده زندگی تو مشکلاتم دارم که اونم به زودی حل میشه و از بین میره.🤌🌚 1400/03/07 | 23:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91727 افتضاااااااااااااحححححح کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
یه_دختر_کنکوری عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 5328 والا نفهمیدم چطور گذشت ریاضی میخوندم نمیدوستم اینروزامو....کاش زودتر بمیرم دیگه کنکوری نیستم
پالتوزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 3252 افتضاااااااااااااحححححح چرا؟🙁 من یه خورده زندگی تو مشکلاتم دارم که اونم به زودی حل میشه و از بین میره.🤌🌚
pariii_sa عضویت: 1398/11/29 تعداد پست: 2293 مث همه جمعه های دیگ ،پر از روزمرگی خدا از یه جایی ک فکرشو نمیکنی دستتو میگیره❤📎خدا بیشتر از ارزوهات بهت میبخشه🖤⚖وقتی همه ی امیدت ب اونه خدا بیشتر از همه حواسش بهته🌱💚خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره وقتی بهش اعتماد داری💎💙
پالتوزرشکی مدیر استارتر عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 3252 والا نفهمیدم چطور گذشت ریاضی میخوندم نمیدوستم اینروزامو....کاش زودتر بمیرم خدا نکنه دختر این چه حرفیه من یه خورده زندگی تو مشکلاتم دارم که اونم به زودی حل میشه و از بین میره.🤌🌚
برکه_زندگی عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 16789 نمیدونم اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد.... مهم نیست اگر فردایی نباشد
taranom700 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 2692 خوب بود😂همین الان از ماهگرده عروسیه دوس پسر سابقم برگشتم میرسد آن روز که چرخ بر مدار حق بگردد...حمایت از ال جی بی تی🏳️🌈💚