2777
2789

سلام

یکی  از فامیلامون خیلی غیر منتظره حتی فکرشم نمیکردیم از شوهرش با این شرابط جدا شد، دختر یه ساله ی نازشم دو دسته تقدیم شوهرش کردو فک کتم الان باید سوئد باشه، خواستم بدونم اگه کسی این کارو کرده چه احساسی به بچش داشته؟

شاید مجبور بوده

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه، بیچاره بچه، بخاطره اینکه بره خارج بچشو گذاشت پیشه پدرش؟ آخی بچه یک ساله بدون مادرش میمونه؟ پسرم یک سالشه امروز با باباش رفت تو ماشین همش این طرف اون طرفو نگاه میکرد دنبال من میگشت.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

معمولا برعکسش اتفاق میفته 

چون اولا مردا زیر بار نگهداری بچه نمیرن 

دوما خب اگه زن مهریه بخواد مرد میتونه اذیت کنه و بگه پس دیگه طلاقت نمیدم!!!و خانوم مجبور شه مهرشو ببخشه تا طلاق بگیره

من دو مورد دیدم که بچه هاشونو گذاشتن و رفتن و هرگز سراغی ازشون نگرفتن.

یکیشون خود مادره علاقه ای نداشت به بچه هه و هرچی بچه ابراز علاقه میکرد، مادره سردتر میشد. آخرم رفت دنبال زندگی خودش و دیگه سراغی از بچه نگرفت.

دومی رو نمیدونم چرا بچه رو رها کرد و رفت و هرگز هم برنگشت

همیشه هم پای عاطفه در میون نیست. مادرای سنگدل و بی احساس هم کم نیستن

من دو مورد دیدم که بچه هاشونو گذاشتن و رفتن و هرگز سراغی ازشون نگرفتن. یکیشون خود مادره علاقه ای ند ...

آخه زنه خیلی مهربون بودو با شخصیت، مرده هم همینطور ، اصلاتو کتم نمیره اینو شنیدم، ما هر وقت میخواستیم خانواده خوشبخت مثال بزنیم اونارو میزدیم، نمیدونم والا

بچه از مادر یتیم میشه نه پدر، پسرداییم اینجوری بود مادرش نمیتونست نگهش داره، بچه۲ سالش بود از هم طلاق گرفتن، پسرداییم داشت نابود میشد از غصه و دوری مادرش با اینکه داییم خیلی بهش میرسید بهترین مدرسه بهترین اسباب بازی و تفریح ولی اون همش میگفت یعنی میشه ی روز پدر مادرم باهم زندگی کنن، آخر پدر مادرش بخاطره بچشون ی فرصت دیگه به هم دادن، بخاطره خیانت داییم ازش جدا شده بود.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...