2777
2789

من همسرم وقتی یچیزی میگه بعضی وقتا گیج بازی درمیارم بعد خودم ک ب کارم فکر میکنم خندم میگیره ازاین کارم بدش میاد عصبی میشه .یااگه هرروز بهش بگم یچیزی بخر عصبی میشه میگه همه چی رو ی روز بگو بخرم ن هرروز بگو این نیست اون نیست😁😁

اونجایی که دلت واسه یه خر تنگ شدیاد جفتکاش بیوفت ..

اخلاق بد ندارم😎

امضامو بخونید دیگههههه.... دبیر تاریخ نیستم ولی روزی خواهم شد . در آینده ی نزدیک . 🥰انقدر بچمو دوست دارم که به دنیاش نیارم ..... از ادمای مذهبی نما که راحت دل میشکونن متنفرم ....اگه امضامو خوندی واسه خوشبختیم دعا میکنی ؟...♡... لینک ناشناس :  https://harfeto.timefriend.net/16210034327604

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه قهرکنم

بشدت افسردگی میگیره

حداقل دوکیلو کم میکنه😎😎

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

وقتی که ناراحت میشم و قیافم می‌ره تو هم میگه برو تو آینه خودتو ببین فقط 

از قلقلک متنفره،یعنی کافیه دستم بخوره به جایی که قلقلکش بیاد در حد مرگ قلقلکم میده 

دیگه همینا 

اوایل خیلی چیزا بود الان خداروشکر خیلی بهتر شده

هی برقا رو خاموش میکنم خیلی بدش میاد 

حاضر جواب هم هستم ازینم بدش میاد 

فکر میکنه من لج بازم  ولی اصلا نیستم 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

وقتایی خسته و عصبی میشم غر میزنم میگه غر نزن اصلا هیچی نگو 

ک خب خیلی حرف زوریه من کسی نیس ک باهاش حرف بزنم خودمو تخلیه کنم خیلیم فشار رومه بریزم تو خودم درجا سکته میکنم میمیرم 

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
بد حرف بزنم یا زبون درازی کنم    ولی این کارم را دارم ترک میکنم با بقیه کارام مشکل نداره

منم درحاله ترک کردنه این کارامم ولی میدونم نمیشه 😊😊

اونجایی که دلت واسه یه خر تنگ شدیاد جفتکاش بیوفت ..