2777
2789
عنوان

توروخدا جواب این فضولا را چی بدم....

432 بازدید | 25 پست

اول بگم که من یکم کمرو و خجالتی هستم مراقبم که توی صحبتم بی احترامی نکنم ودل کسی رو نشونم .

من چهارساله ازدواج کردم به دلیل شرایطی که داریم اصلا به بچه آوردن فکر نکردیم بالاخره یکم اختلاف داریم بگذریم....

بقیه اش هستید ادامه تاپیک 

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

حالا تقریبا فامیل نزدیک نه خیلی اما بخصوص فامیل دور هر وقت مارا می‌بینند هی هم عذرخواهی ببخشید اما چرا بچه نمیارید؟

اصلا یه افراد دور

باخانواده همسر خواهر شوهرم رفته بودیم بیرون دورهمی عمه های دوماد همسر خواهر شوهرم وزن عموهایش اونجابودن 

هی سوال میکردند منم میخواستم بی احترامی نکنم

واقعا تو این موقع بهترین صحبت چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر سوهرمم تازگیا حرف بچه می زنن هیچی نمی گم بهش  فقط می خندم جواب نمی دم  وقتی جواب ندی ...

من مادرشوهرم جرئت ندارن دخالت کنه

چون می‌دونه پسرش بی ادبه ورک جوابشو میده

من باشم ميگم شرمنده اين موضوع خصوصيه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

خوب همون مودبانه بگو چون فعلا بچه نمیخوایم جفتمون

خب بحث نصیحت و... پیش میاد

نمیخوام هی بگن وای خدای ناکرده یهو دیگه بچه دار نشیدا دیر بشه و...

خب بحث نصیحت و... پیش میاد نمیخوام هی بگن وای خدای ناکرده یهو دیگه بچه دار نشیدا دیر بشه و...

حالا الکی تاییدشون کن و بگو اره حواسمون هست 

من‌خودم خیلی ازین جور موقعیتا واسم پیش اومده الکی گوش میدم ولی یه گوشم دره یه گوشم دروازه چون نمیخوام بی احترامی کنم یا دلخوری ای پیش بیاد

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
حالا تقریبا فامیل نزدیک نه خیلی اما بخصوص فامیل دور هر وقت مارا می‌بینند هی هم عذرخواهی ببخشید اما چ ...

بهترین جواب اینه که هیچ جوابی ندی تنها راه برای اینکه نخوای پیگیر بشن بی توجهی به سوال آنهاست 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
بهترین جواب اینه که هیچ جوابی ندی تنها راه برای اینکه نخوای پیگیر بشن بی توجهی به سوال آنهاست 

وقتی توجمع یهو سوال میکنند نمیشه خیلی ضایع است

اما حالت نصیحت را میشه باخنده و...رد شی بری

حالا تقریبا فامیل نزدیک نه خیلی اما بخصوص فامیل دور هر وقت مارا می‌بینند هی هم عذرخواهی ببخشید اما چ ...

دیشب یه نفر به دختر خالم گفت :تو نمیخوای بچه بیاری؟

دخترخالمم در جواب گفت:حالا هر وقت خواستم اول تورو خبر میکنم😎😑

ینی پاشیدم از خنده ،طرف رفت دیگه نیومد

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
خب یکی بگه راستی شماها بچه دوست ندارید؟ اینو چی بگیم؟

ميگم بله دوست دارم

ولي اين ك كي بچه دار ميشم و چرا الان نميشم اين خصوصيه

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.