2777
2789
عنوان

توروخدا جواب این فضولا را چی بدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 25 پست
وقتی توجمع یهو سوال میکنند نمیشه خیلی ضایع است اما حالت نصیحت را میشه باخنده و...رد شی بری

پیام و رفتار ما به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید..

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یکی بگه راستی شماها بچه دوست ندارید؟ اینو چی بگیم؟

بگو چرا دوست داریم اما لحظات دونفرمون هم دوست داریم میخایم از دونفره هامون لذت ببریم

ب وقتش بچه هم میاریم

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
فامیلن دیگه مگه غیر فضولی  کار دیگه ای هم بلدن؟ از فامیل خیری هم به آدم مگه میرسه؟ بگو م ...

اگه فامیل خوب بود چرا حضرت نوح ع با خودش خر وگاو برد😁

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
حالا تقریبا فامیل نزدیک نه خیلی اما بخصوص فامیل دور هر وقت مارا می‌بینند هی هم عذرخواهی ببخشید اما چ ...

بگو ما خودمون هنو بچه ایم

هم سنای ما هنو ازدواج نکردن 

هر چیزی ب وقتش حتمن هنو وقتش نشده 

بگو قصدشو نداریم 

تو این اوضاع اقتصادی ترجیح میدیم به یه ثباتی از لحاظ خونه و ماشینو حقوق خوب برسیم بعد بچه داربشیم

اگر گفت سنت میره بالا بچه دار نمیشی 

بگو تو این دورن زمونه تازه تو سن بالا ازدواج میکنن بچه دارشدن هم تا چندسال دیگه وقت دارم...

لغو کاربری کردم؛ شرمنده اگر سوالی پرسیدید ندیدم و پاسخ ندادم 🌸
خب بحث نصیحت و... پیش میاد نمیخوام هی بگن وای خدای ناکرده یهو دیگه بچه دار نشیدا دیر بشه و...

وای خدا چقدرم بده ما هم حدود ۶ سالو نیم هفت سال اول دلمون بچه نمیخاست 

از طرف همسرم فقط خواجه حافظ شیرازی سوال نپرسیده بود چرا بچه دار نمیشید 😂😂😂

بی خیال باش خانم 

حرفشونو که گفتن شما مشغول یه حرف و کار دیگه بشید یا محل رو ترک کنید 

بگو ببخشید همسرم خیلی ناراحت میشه در مورد مسائل خصوصیمون با کسی حرف بزنم . تهش هم بگو خیلی روی فوضولی حساسه .

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
حالا تقریبا فامیل نزدیک نه خیلی اما بخصوص فامیل دور هر وقت مارا می‌بینند هی هم عذرخواهی ببخشید اما چ ...

جالبه

عروس خالم 8 سال بچه دار نشده بود

اولین بار خودش میگفت تو فامیل یکی بهم نگفته 

به جاش خواستگارهای دخترخالم تو خواستگاری هی بهش میگفت چرا بچه نمیاری

بیچاره میگفت از بس گفتن منم زدم زیرگریه

تو دلم گفتم چقدر خانواده شوهرم خوبن یه بار به روم نیاوردن

مثل مادرشوهر من روزی هزار بار میپرسه داداشت بچه نداره

منم گفتم با زنش توافق کردن تو خواستگاری اصلا بچه نیارن ( واقعا توافق کردن..هرچند زنش پشیمونه)