2777
2789

چون هرکس میره خونه مادرشوهر دعوتی بعدش میان تعریف میکنن که مادرشوهر اینوگفت.خواهرشوهراونو گفت.جاری این کارو کرد.پدرشوهر اون کارو کرد.😂😂

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

ذهن منحرف .....

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بدم میاد😂

من میزار م آخرشب بشه میشینم مثل داستان میخونم😂

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
ما از وقتی کرونا اومد خیلی محدود شدیم  بیرون میریم عین اصحاب کهف!

ان شالله به زودی کرونا نابود بشه.تا همه بتونن همه جا برن

سلام خانومی داشتم داخل سایت تاپیکای سقط رو میخوندم مال شما هم بود... ی سوال برام پیش اومد که چن ماه ...

عزیزم 9هفته بودم.باقرص نطفه افتاد ولی جفت نیفتاد مجبور به سقط شدم

درد داشت کورتاژ شدی آره؟

نه اصصصلا.بیهوش بودم وقتی به هوش اومدم مثل آدم عادی سه ساعت بعدش مرخص شدم