2777
2789
دوستای من همه میگرفتن همه چی ولی تو سایت یبار دیدم چند نفر گفتن فقط کادو های مناسبتی گرفتن و هزینه ت ...

کادو هاش نباید در حد وضع مالی تو باشه باید در حد وضع مالی خودش رو به بالا باشه...

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستاتون از اول مشخص میکردن که بهشون ماهیانه پول بده؟

چند تاشون گفته بودن ،چند تاشون نه خود پسره میداد. اها یه موردم یادم اومد که پسره حتی کادو تولدم نداد به دوستم ولی در نهایت نامزدی رم به هم زد پسره

ینی چی باید کادوی گرون بخره اگه وضعش بدک نیس؟

باید زندگیشو بریزه به پات 

در این حد بگم بهت

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
کادو هاش نباید در حد وضع مالی تو باشه باید در حد وضع مالی خودش رو به بالا باشه...

یکی مثلا ماهی ۱۰ میلیون حقوق میگیره به نظرت کادوی چقدری باید بگیره؟ اگه دختره شاغل نباشه چی؟ دختر باید کادوی چقدری بگیره؟

باید زندگیشو بریزه به پات  در این حد بگم بهت

یه سوال دیگه عزیزم، اگه بین دو نفر صیغه خونده شده باشه، رابطه جنسی در چه حد متداوله؟ اصن باید باشه یا نه؟ اگر مرد خیلی اصرار کرد باید چیکار کرد؟

من اصلا نمیتونم تشخیص بدم میشه مثال بزنی؟

شناخت شخصیت آدما نه در دوران نامزدی نه ۵۰سال زیر سقف متاسفانه نمیشه .....

در این مورد نظری ندارم ...ان شاالله لحظات زندگیتون با آرامش و آسایش تجربه کنی 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........