2777
2789

من وقتی وارد دبیرستان شدم یک با یکی به اسم مریم دوست شدم دختر فوق العاده خوبی هست ولی از همون اولش هی از خانودش تعریف میکرد مثلا یادم همش میگفت بابام خیلی باکلاس اینطوری حرف میزنه اونطوری رفتار میکنه مامانم فلان بیسار یه طوری انگار میخواست خانوادشو ببره بالا من اوایلش هیچی نمیگفتم چون خدا شاهده خانواده خودمم اینطوری بود و لزومی نمیدونستم چیزی بگم ولی بعد از چندبار روی رفتارش خیلی حساس شدم ( این قضایا برای ۴ سال پیش)

گذشت و گذشت تا اینکه به این رفتار هاش ادامه داد و هی تعریف میکرد، خودش میگه دوست دارم با شادیم بقیه رو شاد کنم و میگه از حسادت متنفر ولی من دیگه از این اخلاقاش خسته شدم گاهی چیزایی رو به من میگه که واقعا من نمیتونم به اونا برسم و خب خیلی ازش عقبم وقتی یه خیر خوب از خودش میده من اتیش میگیرم ولی براش بد نمیخواما انگار چشمشو ندارم فقط با اون دوستم اینطوریم 

وگرنه برای بقیه دوستام خیلییییی از شادیشون خوشحال میشم و اصلا طاقت ناراحتیشونو ندارم و مشکلی داشته باشن براشون از ته دلم دعا میکنم

نمیدونم عیب از من یا دوستم چون دیگه خسته شدم

مثلا دیروز بی دلیل اومده میگه بابام ترفیع شغلی گرفت میدونه بابام یک کارگر سادست ولی بازم میگه نمیدونم کارشو بزارم پای فخر فروشی یا همینطوری میگه چون آدم نباید داشته هاشو همه جا جار بزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دخترا کلا همه حسودن غصه نداره ک

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

کات کن باهاش و خلاص

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

یا دیدگاهت رو عوض کن یا دوستت رو

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

اگه ازش انرژی منفی میگیری سعی کن به دوستیت پایان بدی 

نذار چیزی ناراحتت کنه اونجوری زندگی کن که دوست داری با کسایی دوست باش که واقعا از ته دل دوستشون داری و ازشون انرژی مثبت میگیری 

انگتر خدا مریم هارو خلق کرده از خودشون تعریف کنن منم یه دوست داشتم به اسم مریم همش میگفت ما میلیاردیم مامان فلانه لباسام مارکه حالا من لباس مارک ندیدم تنش اماشزنمون میلیاردیه ...راستش برا من مهم نبود اخرش فهمیدم پدر مادرش وسط, شهر یه مغازه خرتو پرت فروشی دارن سالی یه با م لباس نمیخره چه برسه مارک... شاید جز فانتزیاشه

آخه فقط روی اون حساسم وگرنه توی خلوت خودم واسه مشکلات بقیه اشک میریزم  چیکار کنم درست شم خیلی ...

پس ذاتا مهربونی

شاید دوستت طرز بیان و رفتارش اشتباهه

اگه انرژی منفی میگیری ازش بذارش کنار

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤