2777
2789
عنوان

بچه ها فامیل شمام اینطورین؟

172 بازدید | 13 پست

چرا ما هرچی میخریم همه با ما بد میشن و قهر میکنن؟؟؟خیییلی خیییلی دلم از همه شکسته،من و شوهرم همیشه میگیم که از خانوادهامون شانس نیاوردیم

خونه خریدیم هم خانواده خودم و هم خانواده شوهرم با ما قهر کردن،تا یکی دوسال خونمون نمیومدن 

ده سال پیش زمین خریدیم پدرشوهرم با ما قهر کرد

باز چند سال پیش زمین خریدیم خانواده شوهرم با ما چپ شدن،یعنی همه شون برادر و خواهرای شوهرم و.پدرو مادرش باهم 

رفتیم سفر خارجی مادرم با ما قهر کرد

وقتی بهشون نمیگیم هم بلاخزه از گوشه کنار متوجه میشن بیشتر لج میکنن

خیلی قلبم شکسته کاش خانواده نداشتیم،یا میخوان بتیغ ان یا از پیشرفت ما ناراحتن

خدایی کسی رو دیدین مثل خانواده ما اینقدر داغون 😑😐

من که جهاز نداشتم،شوهرم هم نه خونه داشت نه مغازه 

همه شو خودمون با بدبختی خریدیم،چقدر قلبم از این دنیای مسخره به درد میاد😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بده،یعنی پدرو مادر ادمم؟؟؟؟البته من پدرم اینطوری نیست فقط مادرم  ولی خانواده شوهرم هم پدر ...

من متاسفانه خواهر بزرگم این مدلیه برای همین دیگه پشه هم بخرم بهش نمیگم 😓

من متاسفانه خواهر بزرگم این مدلیه برای همین دیگه پشه هم بخرم بهش نمیگم 😓

خیلی بده،به خدا ما به کمک میکنیم و و از ته دل خوشحال میشم چیزی بخرن،خواهرم کابینت عوض کرد و یه کم داخل خونه رو تغییر داد،براش کادو بردم کلللی بهش روحیه دادم که چقدر شیک شده

ولی اون وقتی اومد خونه جدیدمون،گفت وا،همه اپارتمانا یه ایرادی دارن 😐

خیلی بده،به خدا ما به کمک میکنیم و و از ته دل خوشحال میشم چیزی بخرن،خواهرم کابینت عوض کرد و یه کم دا ...

خواهر من 40 سالشه من هنو مجردم مامانم یه تیکه جاهاز ک واسم میخره یه مبارک باش هم نمیگه قهر میکنه دیگه کار ب جایی رسیده خواستگار ک میاد ازش قایم میکنیم چند وقت پیش خواستگار اومد پسرش خیلی یهویی اون خانمارو رو دید و از بابام پرسید اینا کی هستن بابام بهش گف دوستای خالتن اخرش فرداش خواهرم زنگ زد گف اونا کی بودن اومدن 😤